Buna ziua am primit doua somatii de la.doua primarii diferite, una din 2008 si una din 2010, de ce au venit asa tarziu? Au facut curat si au dat peste ele si s au gandit ca mai pot recupera ceva? Din cate stiu eu nimeni nu a patit nimic daca nu le a platit, adica propri, doar ca atunci cand ai nevoie de vreo chitanta de la primarie ti - o baga pe gat achiti amenda iti dau adeverinta. Ce se întâmplă daca nu le platesc? Le pot plati in rate? Si eu am lucrat la amenzi dupa 48 de ore, la taxe si impozite si le faceam astfel de somatij dar nu se inghesuiau sa le plateasca,si nici nu patea ceva, desi in somatie scria ca daca in termen de 15 zile nu achita li se i a ,,gatul,, pe unii ii prindeam cand vroiau sa vanda masima sau apartamentul si cei de la ghisee ii trimiteau sa ia viza de la noi precum ca nu au amenzi si stiu ca unii le plateau in rate.
Buna ziua daca am titlu de proprietate pe un teren, poate cineva sa mi -l ia pe motiv ca l-a cumparat de la tatal meu, respectiv chitanta de mana- vanzare efectuata cica inainte de anul 1990? Atunci de ce mi s-a eliberat acest titlu de proprietate dupa revolutie? De ce platesc impozit pe acel teren? Va multumesc anticipat!