avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Activitate Stoian florin

Activitate Stoian florin

Buna seara!în 2016 mi i-a adus personal,numerar și toți o dată chiar dacă cei de la cnas ii decontasera în mai multe etape!

Adrian Sulea a scris:

Buna ziua "Stoian florin".

Referitor la:

"... in. 2016 a fost aceeași situație dar atunci am sunat la Cnas și mi au zis dată și suma care s-a virat în contul angajatorului iar el mi-a dat banii! "

si tinand cont de faptul ca

"... eu în afara de contractul individual de munca și concediile medicale la medicul de familie,pe care le am dus la contabilă nu am mai semnat nimic!

formulez urmatoare intrebare :

Suma incasata, in 2016, in urma cu TREI ani, ati primit-o in numerar SAU in prin virament bancar, in contul dumneavoastra ???

In functie de raspunsul dumneavoastra, aceasta discutie poate continua.

Nu cred ca are vreo dovadă căci eu în afara de contractul individual de munca și concediile medicale la medicul de familie,pe care le am dus la contabilă nu am mai semnat nimic!

Cornel Vasile a scris:

Dar el are dovada ca v-a achitat ?

Multumesc mult pt sfat
"Doamna" de la ghiseu mi-a zis ceva vag ...cam asa: ca pot depune cerere la ei dar ei nu îmi pot furniza informațiile cerute .pentru ca nu e treaba mea cati bani a încasat angajatorul ca ea nu stie ce acord avem noi în contractul individual de munca și că dacă voi depune cerere mai multe informații decat cele oferite de ea nu voi primi...și ca să merg la itm dacă vreau să fac sesizare ca Acolo se fac sesizările pt drepturile salariale ,iar cei de la itm ma trimit la cnas
Nu am luat măsuri pentru ca in. 2016 a fost aceeași situație dar atunci am sunat la Cnas și mi au zis dată și suma care s-a virat în contul angajatorului iar el mi-a dat banii! Acum a fost aceeasi situatie numai ca cnas nu mai da alte informații in afara de faptul ca s-au decontat sau nu!cu angajatorul? Am certat si a zis ca il doare undeva ...ca eu nu am nici o dovada ca el nu mi-a achitat toate drepturile salariale
De La Itm m-au trimis la cnas si de la cnas m -au trimis la avocat
Am fost la Cnas și nu mi-au dat nici un raspus,nici macar sumele care au fost virate de ei către angajator,mi-au zis doar ca banii au fost virati in cont și ca solutia ar fi sa il dau în judecată dar un proces e foarte lung și costisitor...Iar șanse să câștig nu prea vad pt ca angajatorul nu va recunoaște nimic,mi-a zis în fata!

-editare citat integral-
Cum pot recupera banii pentru concediu prenatal și postnatal de la angajator?
Angajatorul meu mi-a spus ca banii pe concedii (prenatal și postnatal) ii voi primi în momentul în care Cnas ii va deconta ! Stiu sigur ca au fost deja decontati dar angajatorul refuză să mi-i dea.Care sunt procedurile legale si cum pot proceda în acest caz?
Când se dau banii pntru taxa timbru de mediu?am depus hotărârea judecătorească anul trecut în ianuarie si nici macar un raspuns pana acum!
Discuție Asociat nou
Buna ziua,sunt persoana fizica si as dori sa intru ca asociat la o firmă care desfășoară mai multe activități [comert, transport,sectionare și debitarea maselor lemnoase]prefabricate din beton
Pe mine ma intereseaza sa fiu asociat doar pe prefabricate din beton [am achiziționat teren și am construit hala pe numele administratorului ca persoana fizica acum facem demersurile pentru a le trece pe societate iar după ce se primesc avizele de funcționare urmează să semnam actele mele ca asociat
Care vor fi drepturile mele dupa asociere ma refer la bunurile dobândite înainte de a fi asociat(hala și teren și utilaje)în cazul în care unul din noi dorește să se retragă din activitate