avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asociat nou
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asociat nou

Buna ziua,sunt persoana fizica si as dori sa intru ca asociat la o firmă care desfășoară mai multe activități [comert, transport,sectionare și debitarea maselor lemnoase]prefabricate din beton
Pe mine ma intereseaza sa fiu asociat doar pe prefabricate din beton [am achiziționat teren și am construit hala pe numele administratorului ca persoana fizica acum facem demersurile pentru a le trece pe societate iar după ce se primesc avizele de funcționare urmează să semnam actele mele ca asociat
Care vor fi drepturile mele dupa asociere ma refer la bunurile dobândite înainte de a fi asociat(hala și teren și utilaje)în cazul în care unul din noi dorește să se retragă din activitate

Alte discuții în legătură

Infiintare srl cu 2 asociati atomol atomol Doresc sa infiintez un SRL cu 2 asociati Aportul asociatului meu este un teren in valoare de 50000 euro iar aportul meu este de 60000 euro ,capital necesar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as vrea sa intreb ce cod caen trebuie pentru comercializarea ... Adiamo Adiamo Buna ziua, as vrea sa intreb ce cod caen trebuie pentru comercializarea peleților brichetelor,lemnului de foc si de constructi, precum si achizitia de camion ... (vezi toată discuția)
Achizitionare teren cu cadastru in local si hala pe teren cu receptia facuta, insa fara cadastru si inscriere in cartea funciara aaa12 aaa12 doresc sa achizitionez un teren care are cadastrul facut in local si reprezinta o parcela dintr-o tarla (total 5100 mp2). pe teren este construita o hala cu ... (vezi toată discuția)