avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Activitate corina_andrusca

Activitate corina_andrusca

Buna ziua si va multumesc mult pentru raspuns. Toate cele bune si sanatate!

ana_panait a scris:

puteti fi executata dar in nici un caz de un executor din Romania. Nu are nici o autoritate in afara Romaniei. Creditorul va trebui sa inceapa o noua executare in UK sa contacteze cu justitia din Marea Britanie, aceasta sa-i admita cererea de executare daca indeplineste toate conditiile legale de executare de acolo si trebuie sa plateasca si taxele de acolo. Cu actele pe care le aveti din Romania, mai ales cu sentinta definitiva din RO in care sunteti obligata la plata, consultati un avocat englez ori roman care profeseaza in Marea Britanie. Este cea mai buna solutie.

Buna ziua. Va multumesc pentru raspuns. Am inteles clar ca trebuie sa contesc aceasta citatie de executare silita, dar in acelas timp trebuie bani multi, pentru avocat, onorariul, plus timbru care am auzit ca poate sa fie si de 10 milioane vechi, plus ca asta se taraganeaza, ca nu e nimeni interesat sa grabeasca asta, si pentru toate astea e nevoie de bani, si eu nu ii am......mama traieste in tara din pensia copilului de urmas iau eu sunt vaduva cu un copil in afara tarii si sunt somera in prezent...........Va multumesc de sfat,din suflet, si imi cer scuze daca am suparat cerand atatea pareri si multe sfaturi la multele mele intrebari, care mi se par normale in cazul meu ca vreau sa stiu cat se poate de exact ce se poate intampla....... dar nu imi permit........Este pentru prima data din muuuuuultele parerei si sfaturi de aici si din alte parti, unde mi se spune ca ma vor cauta si executa silit in afara Romaniei..............Va multumesc, dar asta refuz sa cred ca ma vor cauta in afara tarii sa ma execute de ce??? ca nici aici nu detin bunuri.......doar un cont bancar si banii care ii primesc ca ajutor ca vaduva fara servici si cu un copil .....Inca o data va multumesc pt pareri si sfaturi.......ma scuzati daca v-am suparat cu ceva, mai bine zis cu adevarul din viata mea. Sanatate si toate cele bune !!
Buna seara. Mama a primit o citatie de executare silita fara drept de atac,citatie de 10 panini,unde scrie ca totul sa judecat in instanta in lips mea. Bianca a predator totul noi executor ,si astea acel executor ma ajuta sa ma execute.. dar cum EU nu mai locuiesc in Romania si nu am nimic pe numele meu,vreau sa stiu exact ce se poate intampla in continuare, caci origin nu am bani sa imi plates aceasta imensa factories....vreau sa stiu daca se poate ajunge sa ma caute acel executor in afara Romaniei,caci nu vreau sa am probleme unde sunt acum cu fetita mea de 7 ani . Va multumesc pentru raspuns. Sanatate si numai bine.

ana_panait a scris:

nu platiti nimic. legal ar fi o recunoastere a datoriei probabil prescrise deja. mama a semnat de primire in numele d-voastra? vine de la un BEJ cunoscut in localitatea d-voastra? mama sa mearga la un avocat cu documentele, sa le verifice.
cred ca e fapt este o incercare de recuperare de la o firma care cumpara pe aproape nimic credite falite si apoi incearca sa "stoarca" sa escrocheze o suma cat mai mare cu niste dobanzile aberante, etc.

Buna seara.
Va multumesc mult pt raspunsurile date de fiecare in parte !,
Stie cineva daca as demara o contestatie, cat timp dureza si la ce costuri se ajunge, caci nu am posibilitatea financiara sa ma judec nu stiu cat sau pe bani multi, si nici in Romania nu pot sa vin. Eu de 4 ani nu am mai fost in tara, caci nu-mi permit cu copil dupa mine,si sunt vaduva de 5 ani.
Va multumesc anticipat si sanatate tuturor !
Buna seara.
Da mama mea louieste in Romania si doar ea are bunuri acolo pe numele ei, eu nu am nimic pe numele meu. Si doreste ca in viitor sa lase apartamentul pe numele fetitei mele , care in prezent fetita mea e cu mine si are 7 anisori. Este posibil ca in viitor sa-i fie ridicate bunurile copilului meu ?? Iar mama mea primste prin mandat postal o pensie de urmas a fetitei mele, deoare tatal fetitei mele ( sotul meu ) a decedat in urma cu 4 ani jumate......este posibil sa se ajunga sa i se opresca aceasta pensie de urmas a fetitei mele, din cauza datoriei mele neachitate catre banca ??
Va multumesc mult pentru raspun. Toate cele bune va doresc !
Buna seara. Eu nu am bunuri pe numele meu in Romania. Dar am o intrebare : sunt vaduva, si fetita mea de 7 ani, primeste o pensie de urmas, care vine prin mandat postal la adresa mamei mele, in Romania, acolo unde a venit si citatia de executare silita. Va intreb daca e posibil sa se puna oprire pe pensia fetitei mele. In contrac este doar semnatura mea, nu e nimeni pe contract, este posibil ca aceasta executare silita sa afecteze fetita mea in viitor, daca ar primi ceva mostenire pe numele ei, de la parintii mei sau de la alte rude?? Va multumesc mult pentru raspuns. Toate cele bune va doresc !
Buna ziua. In 2007 am facut un imprumut in fraci,in valoare de 3600 CHF la banca din orasul meu din Romania,un imprumut pe 120 de luni.Am platit ratele lunare pina in 2011.In 2011 am plecat impreuna cu sotul in UK,si de atunci nu am mai platit nici-o rata. Ieri 3-04-2019 mama mea a primit o citatie pe numele meu acasa la ea in Romania, adresa pe care figurez eu in buletin. ,Citatie de Executare Silita fara drept de atac, unde scrie ca am sa innapoiez cu toate raxele de judecata, o suma in valoare de 26984,63 cu cheltuielile de judecata cu tot.In prezent sunt vaduva,locuisc in uk cu fetita mea de nici 7 ani.In Romania,mama mea primeste prin mandat postal pensia de mostenitor a fetitei mele, in urma mortii tatalui( sotului meu) in valoare de 600 si ceva de lei.Intrebarea mea este: Daca eu nu mai locuiesc in Romania,in ce fel ma pot executa silit de aceasta suma?Se continua cautarea mea prin toata lumea,sau ce, cum isi vor recupera executorul aceasta suma, daca eu nu ma intorc in tara si fac nici un demers?Stiu ca suna foarte urat aceasta intrebare a mea, dar in ce fel ma poate afecta pe mine aceasta citatie de executare silita ,eu locuind in UK.Stiu ca daca as fi in tara mi s-ar pune oprire pe salariu s pe orice bun al meu,dar cum nu am nimic si nu mai locuiesc in Romania,ce o sa se intample?Si inca ceva,daca trec 5 ani de la acest ordin judecatoresc si nu fac nimic si nu platesc nimic in aceasta perioada, as avea norocul sa se subscrie totul, si sa scap?
Va multumesc si imi cer scuze daca am deranjat cu atatea intrebari. Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra cat mai curand posibil.
O seara placuta si sanatate va doresc !