Buna ziua. In 2007 am facut un imprumut in fraci,in valoare de 3600 CHF la banca din orasul meu din Romania,un imprumut pe 120 de luni.Am platit ratele lunare pina in 2011.In 2011 am plecat impreuna cu sotul in UK,si de atunci nu am mai platit nici-o rata. Ieri 3-04-2019 mama mea a primit o citatie pe numele meu acasa la ea in Romania, adresa pe care figurez eu in buletin. ,Citatie de Executare Silita fara drept de atac, unde scrie ca am sa innapoiez cu toate raxele de judecata, o suma in valoare de 26984,63 cu cheltuielile de judecata cu tot.In prezent sunt vaduva,locuisc in uk cu fetita mea de nici 7 ani.In Romania,mama mea primeste prin mandat postal pensia de mostenitor a fetitei mele, in urma mortii tatalui( sotului meu) in valoare de 600 si ceva de lei.Intrebarea mea este: Daca eu nu mai locuiesc in Romania,in ce fel ma pot executa silit de aceasta suma?Se continua cautarea mea prin toata lumea,sau ce, cum isi vor recupera executorul aceasta suma, daca eu nu ma intorc in tara si fac nici un demers?Stiu ca suna foarte urat aceasta intrebare a mea, dar in ce fel ma poate afecta pe mine aceasta citatie de executare silita ,eu locuind in UK.Stiu ca daca as fi in tara mi s-ar pune oprire pe salariu s pe orice bun al meu,dar cum nu am nimic si nu mai locuiesc in Romania,ce o sa se intample?Si inca ceva,daca trec 5 ani de la acest ordin judecatoresc si nu fac nimic si nu platesc nimic in aceasta perioada, as avea norocul sa se subscrie totul, si sa scap?
Va multumesc si imi cer scuze daca am deranjat cu atatea intrebari. Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra cat mai curand posibil.
O seara placuta si sanatate va doresc !
Cel mai recent răspuns:
aikidoro , utilizator
16:24, 27 Aprilie 2019