avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Activitate dan0407

Activitate dan0407

Buna ziua,
am intrat in posesia unui apartament prin licitatie, acesta fiind obiectul unei executari silite. Avea debransate utilitatile - curentul si gazele datorita neplatii facturilor. Am incheiat un nou contract cu furnizorii de utilitati, ulterior fiind repuse in functiune fara a invoca plata datoriilor fostului proprietar. Mai trebuie solutionata situatia datoriei restante catre asociatia de proprietari. Mi se solicita plata acestora de catre administrator afirmand ca trebuia sa-mi asum riscul achizitionarii unui apartament prin licitatie publica si continua afisarea la avizier a datoriilor fostului proprietar . Mentionez ca eu am inceput sa platesc la asociatia de proprietari din momentul intrarii in posesie a apartamentului (proces verbal de predare/primire scris de mana/semnat cu fostul proprietar). Procesul verbal cu fostul proprietar respectiv intrarea in posesia apartamentului a survenit dupa 2 luni de la obtinerea actului de adjudecare. Va rog sa-mi spuneti cum se solutioneaza aceasta probema referitoare la datoriile restante la asociatie ale executatului silit? Multumesc.