avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Activitate gabitacr

Activitate gabitacr

Multumesc pentru raspuns, asa voi face.
"Nora" batranei locuieste la 40km de cel mai apropiat spital, intr-o casa neterminata si fara bransament electric. Nu o sa-i dea nimeni custodia si stie asta.


Desigur, batrana Simbotin are si un apt cu 3 camere in Bucuresti. Care ar fi putut sa-i asigure o batranete linistita si specializata. Daca nepoata, impreuna cu ma-sa - fosta nora, nu ar fi dorit sa puna mana pe apt cu orice pret.
Dna avocat, mai bine ii spuneti utilizatorului jodeea82 care sunt consecintele cand tii cu forta o batrana la tine in casa, cu scopul de a-i folosi pensia, desi aceasta nu iti este ruda. Caci asta este adevarul cu "situatia" pe care o are jodeea82. Batrana in cauza a pierdut doua degete din cauza diabetului de care sufera si nu este dusa la spital, este tinuta impotriva voientei ei intr-o casa in care nu locuieste nimeni din familia ei.
Haha, cata minciuna!
jodeea82, precum bine stiti, mama dvs nu ii este nora buncii dvs, deoarece a divortat cu multi ani inainte ca tatal dvs sa moara. Mama dvs nu are nici o legatura de rudenie cu dna Simbotin. Mama dvs a luat-o acasa la ea pe bunica dvs ilegal si abuziv, doar ca sa ii foloseasca banii din pensie. Incetati sa mai mintiti!