Va mulțumesc pentru răspuns. Sora mea e în depresie din acel moment și nustiu ce sa ii mai zic, sa o liniștesc.
Buna ziua , astazi am fost intr un magazin din germania ceva de genul cum e la noi altexu , si nu stiu ce mi-a venit si am furat o pereche de casti si doua boxe mici .. dupa ce am iesit din magazin dupa vreo 20 de metrii , vin doi civili si pun mana pe mine si m au adus inapoi in magazin si m au dus intr o camera .. mi au dat o foaie sa completez nume prenume ziua mea de nastere si orasul .. am completat .. dupa care peste 20 de minute vin doi politisti in camera .. vroiau sa ma legitimeze si nu aveam la mine buletinul .. si cu unul din politisti ma intelegeam in engleza .. germana nu vorbesc deloc .. si i am spus ca buletinul il am acasa unde stau si sa mergem sa il luam .. am fost au urcat cu mine la apartament in bloc .. i am dat buletinul , a scris datele intr un carnet , si la urma a facut poza la buletin cu telefonul .. dupa care eu imi ceream scuze , le am spus ca peste 2 zile plec in romania si raman acolo , ei mi au spus sa nu mai vin in germania si sa fur niciodata ... va rog spuneti mi ce mi s ar putea intampla ? o sa imi trimita ceva acasa unde am domiciliul pe buletin ?
Bună, sora mea a furat din magazine haine, ea fiind în Germania. A fost anunțată politia și a primit amenda care trebuia plătită pe loc, și a plătit-o. Acuma întrebarea mea este... O sa se mai întâmple ceva? Nu o va da în judecata sau ceva anume?