avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt în Germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt în Germania

Bună seara. Am o sora care a furat un tricou în valoare de 10 euro din Real,în Germania. A fost prinsa, i s-a impus sa plătească suma de 50 Euro la Real, apoi a fost chemata politia și i s-a făcut plângere penala. E prima oara când a făcut asa ceva, cazierul ei e curat. Ce se poate întâmpla după ce se ajunge la proces? E nevoie sa plătească avocat? Va rog frumos să-mi dați un răspuns, pentru ca a intrat în depresie și nu știu cum sa o liniștesc. Va mulțumesc anticipat!
~ Conținut șters la cerere ~
Va mulțumesc pentru răspuns. Sora mea e în depresie din acel moment și nustiu ce sa ii mai zic, sa o liniștesc.
Ce s-a întâmplat pana la urma cu sora ta?
Buna,Spune-mi te rog ce sa intimplat pina la urma cu sora ta?

România 10 a scris:

Va mulțumesc pentru răspuns. Sora mea e în depresie din acel moment și nustiu ce sa ii mai zic, sa o liniștesc.

Politia a trimis cazul mai departe in justitie si ptr ca sora mea nu a avut antecedente, avand si un copil minor , a fost iertata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am furat acum 2 saptamani dintr-un magazin Iulia321 Iulia321 Am furat acum 2 saptamani dintr-un magazin ( germani) acolo ma prins si am fost dupa a venit politia si am semnat ceva ( nustiu ce anume fiindca nustiu deloc ... (vezi toată discuția)
Furt cu valoare redusa in germania Dees Dees Buna ziua , sint speriata. Ieri am fost prinsa intr-un magazin de haine ca am furat in valoare de 24 de euro.. In Germania Mi-e frica tare . Este prima ... (vezi toată discuția)
Soția mea a dat țepe pe internet adrianzhro adrianzhro Buna ziua. Ma numesc Adrian si sunt pur si simplu distrus de ceea ce am aflat recent. Sotia mea in cursul anului 2019 a pacalit mai multi oameni pe un site de ... (vezi toată discuția)