avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Soția mea a dat țepe pe internet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Soția mea a dat țepe pe internet

Buna ziua. Ma numesc Adrian si sunt pur si simplu distrus de ceea ce am aflat recent.
Sotia mea in cursul anului 2019 a pacalit mai multi oameni pe un site de vanzari din Germania, cu sume intre 10 si 20 de euro fiecare, postând anunțuri fictive cu accesorii.
Banii i-a primit intotdeauna in conturi fictive de Paypal, din care i-a transferat intr-un cont personal de Paypal.
Prejudiciul per total ar fi de cca 1000 de euro.
Sunt convins că mulți cetățeni au facut plângeri acolo in Germania. Poliția încă nu ne-a contactat, dar mult nu cred că va mai dura pentru ca, chiar dacă ea a folosit conturi fictive de Paypal, în anchetă sunt sigur că tot se va da de urma banilor.
Acum după ce am aflat toată tărășenia, vrem să mergem la poliție sa declare tot.
Vă întreb însă doua chestiuni vă rog:
1. Despre câte infracțiuni este vorba.
2. Ce i se poate întâmpla.
Mentionez că a fost diagnosticată cu depresie și tulburi psihice. Are cazierul curat.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: adrianzhro , utilizator 22:05, 8 Februarie 2020
Este vorba de inselaciune. Mergeti si consultati un avocat inainte de orice demers.
Multumesc pentru raspuns domnule avocat.
Îndrăznesc să vă întreb, cam ce pedeapsă o așteaptă și dacă faptul ca suferă de o boală psihică, o ajută în vreun mod?
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Februarie 2020
adrianzhro, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extradare germania adrianzhro adrianzhro Buna ziua. Solicit cu mari rugăminți sfatul dvs. Cineva a înfăptuit mai multe infracțiuni de înșelăciune pe internet,asupra mai multor persoane din ... (vezi toată discuția)
Tentativă de a fi fraudat în urma unui anunț de vânzare pus pe olx: ar trebui să anunț autoritățile? Și pot da în judecată persoana respectivă pentru daune morale? andrei227 andrei227 buna ziua, as vrea sa stiu ce ar trebui sa fac in urmatoarea situatie, am pe OLX un anunt ca vand un obiect, si am primit mesaj de la cineva din croatia ca ... (vezi toată discuția)
Intenția de a vânde un imobil, fără acordul co-proprietarilor consituie act de tulburarea de posesie, conform art. 256? M_i_expert M_i_expert Buna ziua, sunt co-proprietar, a unei imobil, moștenit de la tatăl meu, (casă cu grădină, cu C.F.) pe care celălalt co-proprietar, de mai multe ori a ... (vezi toată discuția)