avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am furat acum 2 saptamani dintr-un magazin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am furat acum 2 saptamani dintr-un magazin

Am furat acum 2 saptamani dintr-un magazin ( germani) acolo ma prins si am fost dupa a venit politia si am semnat ceva ( nustiu ce anume fiindca nustiu deloc germana) iar acum mia venit o foaie acasa in care scrie ca e de la procuror( va rog mult sa ma ajutati , nu am mai facut asta niciodata nustiu ce sa fac ) cazierul meu e curat , nustiu de ce am facut asta , imi este si rusine de ceea ce am facut. O sa intru la inchisoare??
Ultima modificare: Marți, 8 Mai 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulia321 , utilizator 22:40, 8 Mai 2018
Posibil ca, fiind la prima faptă, să primiți o amendă, în cazuri similare au mai scris pe aici userii că au primit doar o amendă. Presupun că produsul furat a fost înapoiat.
Da , nu stiu ce mia venit si de ce am facut aceasta fapta oribila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt cu valoare redusa in germania Dees Dees Buna ziua , sint speriata. Ieri am fost prinsa intr-un magazin de haine ca am furat in valoare de 24 de euro.. In Germania Mi-e frica tare . Este prima ... (vezi toată discuția)
Amenda toader oana toader oana Acum 3 zile am fost prinsa in carrefour cu produse in valoare de 300 Ron.Am fost dusa la camera de interpelare dupa care am predat marfa furata si agentii ... (vezi toată discuția)
Furt calificat banal! stefanu stefanu Buna zioa . MI s`a intocmit dosar penal cu denumire de furt calificat pt urmatoarea fapta . Eram intr`un magazin numit METRO cu niste prieteni , ei vroiau sa ... (vezi toată discuția)