avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Activitate Ana Murărescu

Activitate Ana Murărescu

Răspuns la discuția Contract vânzare-cumpărare
Vă mulțumesc frumos pentru ajutor! O singură întrebare mai am. Dacă părinții presupunem că se răzgândesc, se poate să îmi deconteze banii investiți?

Acum toți frații, au spus că nu vor nimic. Dar după moartea părinților, se pot răzgândii și să atace? Și poate să câștige dacă atacă? Sau nu au dreptul de a câștiga dacă s-a făcut act de vânzare - cumpărare cu uzufruct?

raluk0207 a scris:

Atât timp cât le achitați prețul, nu se vor răzgândi.

Se poate la vânzare - cumpărare cu uzufruct, părinții să se răzgândească?

raluk0207 a scris:

Sa le platiti un pret real, sincer si serios, prin virament bancar si sa fie prezenti fratii dvs la incheierea actului de vanzare, declarand ca pretul a fost achitat si actul nu e o donatie deghizata.

Bună ziua!
Părinții mei doresc să treacă casa pe mine și soțul meu. Cum ar fii mai bine să treacă ca să nu se mai schimbe și ca să stăm și noi în siguranță și ei până la moarte și nici după, ceilalți frați să nu atace? Mulțumesc!
Bună ziua! Sunt însărcinată în 14 săptămâni. Medicul ginecolog împreună cu medicul de familie mi-a recomandat un concediu de 90 de zile. Acest concediu este altul de cât cel obișnuit de la medicul de familie? De când sunt însărcinată am mai beneficiat de 20 de zile de la medicul de familie deoarece m-am simțit foarte rău. Mi se calculeaza și aceste 20 de zile de la medicul de familie la cele 90? Sau pot beneficia de 90 de zile întregi.
Mulțumesc!
Dar având în vedere că am lucrat 8 luni și mai lucrez încă 4-5 luni , pot beneficia nu?

Cornel Vasile a scris:

Cele 8 luni de zile in care nu ati realizat venituri nu se iau in considerare ...

Vă mulțumesc frumos ! O zi bună!

Ionut.ion a scris:

Nu este.
Doar ca o sa aveti un venit, o baza de calcul mai mica pentru acele luni, datorita salariului...
Dar puteti lucra in continuare si acele luni sa nu intre in calcului perioadei necesare, cele 12 luni din ultimele 24 inainte de nasterea copilului.

Nu este problema, voi lucra încontinuare. Deci nu este problema acea pauză de 8 luni de zile și de cele 3 luni de zile cu jumătate de normă?

Ionut.ion a scris:

V-a trebui sa mai lucrati cam 4-5 luni pentru a beneficia de indemniza pentru CCC

Din ianuarie 2018 până în martie 2018 am lucrat cu jumătate de normă iar apoi până în august cu normă întreagă. Sunt angajată recent de o lună.

Cornel Vasile a scris:

ianuarie 2018 - decembrie 2019 este perioada eligibila pentru CCC.

De cand sunteti reangajata?

Aproximativ 9 decembrie

editat : citare raspuns anterior