avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Bună ziua! Sunt însărcinată în 14 săptămâni. Medicul ginecolog împreună cu medicul de familie mi-a recomandat un concediu de 90 de zile. Acest concediu este altul de cât cel obișnuit de la medicul de familie? De când sunt însărcinată am mai beneficiat de 20 de zile de la medicul de familie deoarece m-am simțit foarte rău. Mi se calculeaza și aceste 20 de zile de la medicul de familie la cele 90? Sau pot beneficia de 90 de zile întregi.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 8 Februarie 2021
Ana Murărescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:39, 9 Februarie 2021
"90 de zile" ..... cred ca este vorba despre concediu de risc maternal ... reveniti cu mai multe detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical dupa cerclaj puscuta nicoleta puscuta nicoleta buna.sunt insarcinata in 25 saptamani si in a-14 saptamana mi s-a facut un cerclaj,in urma acestuia sunt in concediul medical cel cu cod de indemnizatie 01 ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal mela2008 mela2008 Buna ziua. Lucrez intr-o institutie publica, sunt insarcinata in 19 sapt si am beneficiat in ultimele 12 luni de 58 zile concediu medical (intre acestea fiind ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal Bianca_vlasin Bianca_vlasin Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie mai speciala si poate imi da cineva niste raspunsuri. Acum 2 luni am pierdut o sarcina mare, la 30 saptamani (cauza - ... (vezi toată discuția)