AVLIL a scris:
Mie imi mirosea a om care dorea niste experimente de foc pe caini... Imi ecr sute si mii de scuze daca am gresit, insa sa ne puneti la exercitii pur teoretice cand alti oameni chiar sunt disperati dupa un sfat juridic... :(
uite aici o nevoie disperata de un sfat juridic:
Doresc sa dau in judecata statul roman pentru ca viata si sanatatea mea de cetatean al Romaniei sunt puse in pericol de:
haitele de caini care ma urmaresc pe strada
si de haitele de caini care nu ma lasa sa dorm pentru ca au chef si pot sa latre la luna
eu ma gandesc ca prezenta acestor caini imi ingradeste dreptul la libera circulatie garantat de, nu mai stiu....constitutia Romaniei sau chiar Drepturile Omului????
deci asta ar fi un posibil motiv pentru darea in judecata a statului Roman.
Ce alte motive ar mai putea fi invocate in instanta? Si carei instante trebuie sa ma adresez?
Doar CEDO? si care ar fi procedura.
Mentionez ca din cauza acestor caini reusesc cu greu sa adorm noaptea si ma trezesc atunci cand reusesc sa adorm de aproape 2 ani - latra constant.
mi-e frica sa ies din scara blocului.
mi-e frica de bolile pe care le poarta - e un caine in fatza blocului meu plin de RANI care singereaza
Ce dovezi trebuie sa strang?
Mentionez ca am facut cel putin 5-6 reclamatii la ASA si la primaria de sector in care le solicitam ridicarea acestor caini.
Sau poate se gaseste o solutie legala pentru a declara acel articol din legea de protectie a animalelor care eutanasierea, ca fiind in contradictie cu Constitutia Romaniei?
Ce solutii legale avem de atacare a acelui articol care interzice eutanasierea cainilor vagabonzi
Sau
Avand in vedere ca toate reclamatiile mele catre ASA nu au rezolvat problema, pot da in judecata ASA?
Inteleg ca nu mai au voie sa-i omoare, desi nu sunt si de acord cu asta, dar ar fi trebuit sa faca adaposturi sau sa gaseasca o alta solutie, nu?
Unde ma pot adresa cu o reclamatie impotriva ASA? Am incercat sa aflu raspunsul asta pe site-ul Primariei Municipiului Bucuresti ....dar nu au postat intrebarea. ce surpriza? :(
Se ofera cineva sa ma reprezinte?
PS. nu pun intrebarile astea aiurea doamna AVLIL, pur si simplu sunt cu nervii la pamant. daca aud un latrat de caine ma isteriz instant....si credeti-ma, candva am fost un om normal, candva hraneam cainii vagabonzi, candva dormeam, candva puteam sa ma plimb linistita pe strada.
probabil asa era si domnul care a pus acele multe intrebari despre legitima aparare in fatza potailor strazii
pentru dansul am acest mesaj:
domnule, eu daca nu reusesc sa gasesc o solutie legala pentru aceasta problema....intr-o criza de nervi probabil ca ii voi ucide si daca ma da cineva in judecata sau ma aresteaza....voi declara ca mi-am pierdut mintile ....din cauza privarii de somn. Ar merge aceasta aparare doamnelor si domnilor avocati?
multumesc