Plangerea penala nu se poate face prin mandatar. Daca vrea sa faca plangere, sa faca. Puteti face dvs pt ea, ca substituit procesual, dar va trebui ca ea sa si-o insuseasca.
Multumesc pentru raspuns!
De ce in fata notarului?
Pentru ca asa cer cei de la Distrigaz, sa stie ca proprietarul a fost despagubit si sa nu existe falsul
Bun, dar ce ii impedica sa faca alta separatie? Adica mama dvs sa ramana cu conducta ei si restul cu separatia lor. Credeti ca le impune ceva sa se branseze la conducta mamei dvs? Nicidecum!
Nu-i impiedica nimic. Dar nu cred ca le aproba cineva o a doua conducta paralela cu cea a mamei. Cand am facut lucrarea a trebuit sa schimb de 2 ori conducta, pt ca se schimbase peste noapte normele.......daca la aprobarea proiectului teava trebuia sa fie de un tol si jumatate la receptie trebuia sa fie de 3 toli (asta....asa preventiv.....ca daca vrea sa se branseze si ceilalti locatari sa fie debit)...asa ca a trebuit sa schimb din nou teava.....si, sa stii, ca nu este vorba de 2 metrii de teava......vine din spatele blocului si urca pana la etajul 3
Noua manie... pentru orice, plangere penala! Pai credeti ca au savarsit vreo infractiune?
"Art. 292. Cod penal: "- Declararea necorespunzătoare adevărului, făcută unui organ sau instituţii de stat ori unei alte unităţi dintre cele la care se referă art. 145, în vederea producerii unei consecinţe juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci când, potrivit legii ori împrejurărilor, declaraţia făcută serveşte pentru producerea acelei consecinţe, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. "
1) administratorului care a semnat si stampilat lista ( si el se afla pe lista)
2) celor de pe lista care au declarat ca si ei sunt propietari
3) Distrigaz Sud care ia de buna o cerere fara sa o verifice ( stiind ca s-au mai intamplat cazuri asemanatoare) si fara sa ceara acordul notarial al proprietarului
In primul rand este proprietar, nu propietar.
........Multumesc pentru lectia de gramatica!
in al doilea rand acordul nu se da numai notarial.
....cred ca ar trebui sa te mai informezi
Mi se pare ca va luptati cu morile de vant!
........daca cei in cauza se vor bransa fara acordul mamei eu cred ca este o incalcare a dreptului de proprietate (mama nu se afla in romania, iar eu am aflat de la o vecina ce vor ei sa faca........)
Ca sa ma intelegi mai bine, distrigaz nu da nici un aviz fara acordul proprietarului ( in cazul in care exista unul) si nici nu aproba proiectul pentru o a doua conducta. Administratorul, stiind asta, a facut o ilegalitate depunand in lucrarea pentru avizare o lista stampilata si semnata din care reiese ca ei sunt proprietari........
cred ca a fost sfatuit de cineva de la gaze ca nu se mai verifica existenta unei separati daca face o astfel de cerere........acest raspuns l-am primit si eu de la distrigaz si cu specificatia ca cei de pe lista impreuna cu administratorul raspund penal pt ca au declarat ca sunt proprietari, urmand ca mama sa-i dea in judecata daca acest blucru se finalizeaza