avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Activitate teodorasirb2019

Activitate teodorasirb2019

Buna ziua!
Am o prietena care este cetățean american și dorește sa construiască din fonduri proprii un adăpost pentru copiii straziii. Pământul pe care se va face construcția este pe numele unei biserici, construcția in sine va fi pe numele acelei biserici.
As dori sa știu ce acte trebuie sa facă sa se asigure ca atat timp cât va locui in România va avea tot dreptul sa se îngrijească de acel
Loc și sa locuiască acolo. Ea își dorește ca locul sa fie pe numele acelei biserici, dar in același Timp sa știe sigur ca nimeni nu are dreptul sa o dea afara. Multumesc
Răspuns la discuția Amânare plata chirie SRL
Mulțumesc pentru răspuns!
Răspuns la discuția Amânare plata chirie SRL
Mulțumesc pentru răspuns. Eu vorbeam in calitate de chiriaș. Cumva, proprietarul spune ca nu exista niciun cadru legal prin care sa fie obligat sa îmi amâne plata.
Buna ziua!
Îmi puteți spune dacă proprietarul unui spațiu are dreptul sa refuze certificatul stării de urgenta prin care se face dovada ca exista imposibilitate de plata din partea chiriașului?
Tin sa mentonez ca, contractul de închiriere a fost închieiat între doua firme și nu cuprinde mențiuni legate de forța majora.
Buna ziua!
Se da urmatoarea situație:
Soțul beneficiază de stimulent de inserție pentru copilul cel mare, iar eu am depus actele de indemnizație pentru cea mica. In timpul acesta soțului i-a fost tăiat stimulentul pe motiv ca sunt eu in CCC. S-a mai confruntat cineva cu aceasta situație? Credeți ca as putea contesta decizia?