avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Activitate Bella0590

Activitate Bella0590

Cât pot sa mai aman semnarea contractului? Probele au fost in 1 respectiv 2 Aprilie ? Itm-ul are competentă in aceasta situație sau doar instanța?
Trebuie sa semnez contract pe perioada determinata și apoi sa acționez in instanța? Pentru a nu îmi fi ocupat postul de altcineva ?
Puteți sa îmi dați un articol de lege in acest sens. Dacă nu semnez contractul de munca pot fi considerată ca am renunțat la post și sa se scoată postul din nou la concurs?
Rugămintea mea este sa îmi Spune-ți dacă este legală o astfel de modificare, fără vreun anunț prealabil in acest sens, contabila mi-a răspuns ca așa i-a spus directorul sa facă contractul pe 12 luni și dacă vor fi multumiți de mine îmi vor prelungi contractul anul viitor. Menționez ca nu l-am semnat... astept un răspuns de la dvs
Postul era vacant pe perioada NEDERMINATĂ iar eu am primit contractul pe perioada DETERMINATA de un an

Bella0590 a scris:

Am susținut examen pentru un post vacant pe perioada nedeterminata, intr-o instituție publica, l-am promovat, dar astăzi m-am trezit in fata cu un contract pe perioada determinata de un an. Mi s-a spus ca aceasta a fost decizia directorului unității. Este legală o astfel de modificare?

Am susținut examen pentru un post vacant pe perioada determinata, intr-o instituție publica, l-am promovat, dar astăzi m-am trezit in fata cu un contract pe perioada determinata de un an. Mi s-a spus ca aceasta a fost decizia directorului unității. Este legală o astfel de modificare?