avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Activitate sasser

Activitate sasser

Spre exemplu azi am primit din nou o somatie de plata in care scrie in felul urmator :

somatie de plata

Compania EDITAT SRL in calitate de cesionar,conform contractului de cesiune incheiat cu [EDITAT] SA,a incredintat cabinetului nostru de avocatura cazul dumneavoastra, in vederea solutionarii acestui incident de plata .

Debitul dumneavoastra fata de [EDITAT] este in valoare de 1299.72 RON si reprezinta :

Debit principal: 117.74 RON
Penalizari : 197.98 RON
taxa de reziliere: 984 RON
TOTAL : 12997.72 RON
In acest sens va somam sa achitati suma mai sus mentionata in termen de 48 de ore de la data primirii prezentei notificari.
In caz contrar ,penalitatile de intarziere vor fi recalculate .

Va punem in vedere faptul ca ,in conformitate cu prevederile art.1111 Cod Civil orice plata partiala se scade din penalitatile cumulate pina la data platii,debitul principal continuand sa produca penalitati pina la strangerea integrala a debitului
data somatiei de plata 1/4/2008 deci abonamentul a fost facut in 2002 platit 6 luni dupa care liniste , si prima instintare primita prin noiembrie 2007 cu aceasta primita azi au fost in total 5 din noiembrie pina acum.
Nu inteleg insa ce e cu aricolul 1111 cod civil care din cate am inteles nu prea are legatura cu problema asta

VA MULTUMESC
Ami cer scuze ca am uitat sa specific abonamentul a fost platit 6 luni dupa care nu sa mai platit tot de la ei stiu lucrul acesta. Am dat de o doamna foarte sociabila !!!:D smsurile nu ma deranjeaza in mod special ma deranjeaza ca nu stiu exact cum sa procedez sa stau linistit sau sa nu mai am somn noaptea ... mama mea e plecata din tara de 4 ani nu stiu daca ajuta cu ceva,avand in vedere ca nu am facut cunostinta cu domnii de la ksi cand am sunat, banuiesc ca nu se pune treaba cu luarea la cunostinta,de catre debitor !??

Ami cer scuze pentru exprimare sper sa nu deranjeze pe nimeni
Buna ziua ,am si eu o mica problema cu firma aceasta [EDITAT] !!! anul trecut prin noiembrie primesc o instintare de la [EDITAT] prin care ami aduc la cunostinta ca mama mea are o datorie la ei de pe urma unui abonament [EDITAT] realizat in anul 2002 ,tin sa precizez ca habar nu aveam de acest abonament mama insa stia de el era un abonament facut de catre ea pentru altcineva care se pare ca nu la mai platit in concluzie am sunat la ei fara sa le spun cine sunt am sunat de pe numarul meu de telefon nu mam prezentat doar am intrebat de acest abonament de la ei am aflat ca e realizat in anul 2002 , evident ca mau invitat la sediul lor sa consultam cazul ..si nu mam dus de atunci primesc smsuri pe nr meu de telefon ca am datorii si nu stiu ce !! ce vroiam eu sa stiu este !!!! ??? din cate am citit datoria mamei mele catre [EDITAT] ar fi prescrisa abonamentul fiind facut in 2002 si data de primire a primei instiintari este in 2007 !!??am dreptate ? amenintari si alte neplaceri de genul asta nu am primit , numai somatii , instintari , diverse

VA MULTUMESC