avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate marleen7019

Activitate marleen7019

Răspuns la discuția concediu de odihna neefectuat
cand va trebui sa primesc acesti bani pentru concediul neefectuat? odata cu ultimul salariu, sau la incheierea lunii viitoare. Mentionez ca la noi se ia salarul la sfarsitul fiecarei luni.
imi puteti spune si cat la suta din salar se calculeaza impozitul?
trebuie sa primesc si stat de plata (fluturas)? pentru aceste zile de concediu care se vor plati?
deci, la un salar tarifar de 800 pe luna , trebuie calculat cat revine pe 12 zile , se retine impozitul, si atat , restul de bani care se opreau pentru cotizarea la pensie, sanatate , somaj trebuie sa-mi revina mie nu?
dar pe fluturas pe perioadele cat am fost in concediu de odihna apar retineri pentru pensie, sanatate somaj, deci cum nu se considera stagiu de cotizare?
dar societatea trebuie sa vireze acesti bani, catre :cass, somaj, etc, daca mie mi se retin din compensare., nu?
buna seara

Luni 13 iulie 2009 am semnat decizia de concediere privind incetarea C.I.M cu data de 1 august , in baza articolului 61 lit.c din codul muncii. Eu trebuie sa merg la servici pana la 31 iulie2009.
Nu am efectuat concediul de odihna pe anul 2009(nr. de zile corespunzatoare pe 7 (luni) lucrate , adica 12,25zile.
Daca mi se vor compensa in bani aceste zile , si contractul meu de munca inceteaza cu data de 1 august , pe cartea de munca ar trebui sa apara si cele 12 zile concediu odihna cu cotizatiile aferente(cass, cas, somaj, impozit)?
Se i-a in considerare vechimea totala in munca sau doar perioada lucrata la ultimul loc de munca?
Buna ziua, dupa 8 ani vechime, pe ce perioada se acorda somaj?
Răspuns la discuția cheltuieli de judecata
mentionez ca ex-sotul nu mai locuieste in aceeasi localitate cu mine
Răspuns la discuția cheltuieli de judecata
si cum se procedeaza in cazul executarii silite, unde ar trebui sa merg?