buna ziua,
În urma anunțului de concurs , în vederea încadrării directe a două posturi vacante de agent I in cadru M.A.I., am participat și îndeplinit condițiile legale, criteriile specifice și cerințele pentru ocuparea postului/posturilor scoase la concurs astfel:
- în data de 05.11.2021, ora 11.11 am transmis pe e-mail documentele solicitate (dosarul de recrutare) în vederea participării la concurs, primind răspuns în cursul zilei cu nr. de identificare care va fi utilizat pe parcursul procedurii de concurs;
- în data de 17.12.2021, ora 11, fiind validată la participarea la concurs, am susținut testul scris conform anunțului ;
- în data de 24.12.2021, pe site-ul mai.gov.ro a fost publicat tabelul cu rezultatul final la concursul mai sus menționat, fiind declarată ,,admis" la poz. 2 cu nota 8,39;
- în data de 10.01.2022, ora 08,15, la sediul Centrului de Psihologie al M.A.I. conform anunțului, am participat la evaluarea psihologică a candidaților declarați ,,admis", obtinand avizul psihologic ,, apt".
-in urma unui anunt telefonic din partea Serviciului Resurse Umane am continuat procedura pentru intocmirea dosarului medical in data de 19-20.01.2022 obtinand apt pt angajare.
-pana la data de 08.04.2022 nu a mai fost nici o mentiune up-datare la anuntul publicat pe site , fiind anuntata telefonic sa merg la Serviciul Resurse Umane pentro o comunicare. M-a fost inmanata o comunicare de invalidare concurs dupa 4 luni, nu au fost respectate prevederile art art.33^1 alin. (3) din anexa nr.3 la OMAI nr. 140/2016, cu modificarile si completarile ulterioare referitoare la elaborarea subiectelor, in conformitate cu prevederile art. 57 alin (5) lit. a), pct (i) din anexa OMAI 140/2016 (mai pe scurt cei din comisie au intrat cu telefoanele asupra lor, neexistand nici scurgere de informatii cu privire la subiectele elaborate).
Intrebarea mea este, catre care dintre institutii (M.A.I. sau tribunal) se poate face contestatie si in ce termen?
Comunicarea se incheie sec cu anuntul invalidarii fara a fi indrumata catre o contestatie ca si cum ar fi o decizie inatacabila si fara drept de apel.
Cu multumiri, astept indrumare si solutii in cazul meu si daca pot anula in instanta decizia comunicata.
Parintii mei care inca traiesc, au 3 copii, dar doresc sa lase mostenire casa parinteasca celor 3 nepoti cu varste de 17, 13 si respectiv 12 ani. Cum pot face acest lucru si care ar fi demersurile pentru a indeplini aceasta dorinta, daca cei 3 copii sunt de acord (unul dintre copii locuieste in strainatate si nu este interesat de mostenire, se face procura?) Multumesc, astept raspuns.