avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Activitate siordache31

Activitate siordache31

Dupa expirarea avizului, termenul legal este de 10 zile pentru a preda arma la un armurier si permisul de portarma la cel care l-a eliberat.
Iar eu am respectat termenul legal de depunere, fara a trece pragul sau a constitui o infractiune.
Va multumesc pentru raspuns!
Am ajuns la o zi dupa expirarea avizului de pe permisul de portarma (expira pe 30 si am ajuns pe 01) si la ghiseu m-am trezit ca am termen 10 zile sa predau permisul si arma si nu 10 zile sa ma prezint sa reinnoiesc avizul de portarma, desi la informatii, la Serviciul Arme, telefonic mi s-a spus acest lucru. Cand am spus ca informatia o am de la un lucrator de la birou, lucratorul de la ghiseu ironic si sec mi-a spus sa-l caut pe colegul care mi-a transmis aceasta informatie si sa-l dau in judecata. Intrebarea mea este: pot sa obtin dreptul de permis portarma mai devreme de acei doi ani in care trebuie sa astept sa pot sa aplic din nou? Mentionez ca in 10 ani, nu am avut nicio abatere pe legea armelor, nu am facut niciodata uz de arma detinuta si nu am fost sanctionat sau judecat. Va multumesc