Multumesc pentru raspuns.
Este vorba de comuna Oituz judetul Bacau.
Am inteles acest aspect cu termenul prevazut de consiliul primariei.
Dar daca eu plec cu familia dupa termenul de 31 Martie( cand trebuiau actele depuse, )ce facem in acest caz? Si poate mai sunt 20 care pleaca peste granite... romani care isi gasesc de exemplu de lucru acum primavara. Cum pot / putem fi exclusi de la aceasta taxa, strict din perioada plecarii din localitate? Pentru ca raspunsul primarului ca sotul meu nu se bucura la 81 de ron nu sta in picioare, si scuzele ca el plateste diverse amenzi nu ma ajuta...el sau primaria incearca sa isi acopere din amenzi si prin acesti bani din taxa de salubrizare... dau acesti bani unde cred de cuviinta . Iar eu am cerut in cerere de la 1 Mai sa fie scutit de taxa( mi-am asumat intarzierea de o luna si platesc pana in aprilie) .
ynocentta a scris:
Verificati responsabil continutul hotararii consiliului local care prevede termenul pentru depunere cerere scoatere din evidenta
Daca exista termen concret prevazut pe care dv nu l-ati respectat nu aveti temei legal in pretentie
Este situatie identica cu termenul limita pentru achitat transe impozit sau termen anuntat autoritatea publica de renuntat la utilizat loc parcare