Poate tatal meu sa se ocupe de demersurile pentru o despagubire auto avand toate actele masinii in original si copie dupa buletinul meu fara procura? Eu nu ma aflu in Romania, am facut programare la Consulat dar este peste 2 saptamani, o masina a intrat in masina mea parcata, care ulterior a lovit alte 3 inclusiv a tatalui meu. Multumesc anticipat !
Intrebarea mea este daca as putea reface documentatia la alt proiectant, deoarece acest proiectant m-a dus de vorba tot timpul, am umblat ft mult timp dupa el, si este si la 60 de km de mine, multumesc anticipat.
Marian
Buna ziua ma confrunt cu o situatie in momentul de fata, am realizat o constructie cu toate actele in regula proiect toate autorizatiile dirginte santier etc, insa am facut ceva modificari la proiect, nimic ce tine de suprafata sau structura, am vrut sa reinoiesc autorizatia inainte sa expire si de la primarie mi-au cerut o semnatura de la arhitect, acesta refuzand sa imi puna semnatura, momentan nu sunt in Romania, as dori ca in viitorul apropiat sa fac receptia si intabularea, intrebarea mea este, se poate face un alt proiect cu tot cu modificari, platite toate autorizatiile din nou si ulterior sa fac receptia?