avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubire asigurare auto !
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubire asigurare auto !

Poate tatal meu sa se ocupe de demersurile pentru o despagubire auto avand toate actele masinii in original si copie dupa buletinul meu fara procura? Eu nu ma aflu in Romania, am facut programare la Consulat dar este peste 2 saptamani, o masina a intrat in masina mea parcata, care ulterior a lovit alte 3 inclusiv a tatalui meu. Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 15:43, 25 August 2019
Mai bine apelați la un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat tmp se poate elibera un buletin provizoriu Elena 45 Elena 45 Buna ziua, baiatul meu are 16 ani este in Romania dupa data de 3 sep, inainte de a pleca sia pierdut buletinul am fost la consulat iam louat titlu de ... (vezi toată discuția)
Procura încredințare minor la distanta Ac2000 Ac2000 Buna ziua. Situația mea sta altfel. Am divorțat, am o fetiță de 5 ani. După divorț custodia este comuna însă domiciliul copilul se afla la mine. Eu ... (vezi toată discuția)
Masina inmatriculata in romania DjSannan DjSannan Buna tuturor. As avea nevoie de informatii. Eu am plecat din tara cu masina mea inmatriculata in Romania. Acum a trecut ceva timp si actele iau ... (vezi toată discuția)