avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate dinuand

Activitate dinuand

dinuand a scris:

am fost singurul participant intr-un eveniment rutier care s-a soldat cu vatamarea mea corporala si pierderea temporara a cunostintei, am fost luat cu salvarea, am stat trei zile in spital, dar dupa producerea accidentului toti banii avuti la mine au disparut, nu stie nimeni nimic de ei. Am depus plangerea rutiera unde mi-am asumat producerea accidentului, a fost o duminica ghinionista ce sa zic,Acum nu stiu ce sa fac, politistii nu m-au sfatuit sa depun alta plangere, ei au dorit ca aceea rutiera sa fie depusa, parca aveau un plan! Chiar au mentionat sa nu trec in ea ca au disparut diverse de la mine. Eu as vrea sa va intreb daca pot depune o alta plangere si cum sa o formulez, tipic nu stiu, suma pierduta a fost destul de mare, in conditiile in care eram angajat normal, erau cam doua saptaqmani de munca la mine, am fost surprins ca in hainele mele din ziua respectivanu mai exista decat 0,8 Ron!

eu am nevoie acum de un exemplu complet de plangere penala ca sa o scriu pe a mea si sa nu stau acolo dupa politisti sa o scriu acolo. vreau desigur sa o depun, daca ma poate ajuta cineva cu un model de plangere penala si unde o pot depune
nu pot depune efort fizic sa stau mult in picioare, etc
asta i-am intrebat si eu, dar probabil nu vor sa munceasca, la Bragadiru la politia rutiera am fost intrebat: de unde stiu ei ca eu aveam bani la mine....
precizez ina o data ca accest accident s-a intamplat pe o strada in constructie eu fiind biciclist, nu cu masina, sper sa se modifice, eu nu am scris asta.
a fost ziua in amiaza mare pe la ora 13 ,amanunte nu prea am caci am fost probabil in coma. m-am trezit la spital dupa doua zile, politia nu s-a sesizat desi le-am spus verbal. multumesc
am fost singurul participant intr-un eveniment rutier care s-a soldat cu vatamarea mea corporala si pierderea temporara a cunostintei, am fost luat cu salvarea, am stat trei zile in spital, dar dupa producerea accidentului toti banii avuti la mine au disparut, nu stie nimeni nimic de ei. Am depus plangerea rutiera unde mi-am asumat producerea accidentului, a fost o duminica ghinionista ce sa zic,Acum nu stiu ce sa fac, politistii nu m-au sfatuit sa depun alta plangere, ei au dorit ca aceea rutiera sa fie depusa, parca aveau un plan! Chiar au mentionat sa nu trec in ea ca au disparut diverse de la mine. Eu as vrea sa va intreb daca pot depune o alta plangere si cum sa o formulez, tipic nu stiu, suma pierduta a fost destul de mare, am fost surprins ca in hainele mele din ziua respectivanu mai exista decat 0,8 Ron!