avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am avut un accident în urma căruia mi-am pierdut ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am avut un accident în urma căruia mi-am pierdut cunoștința, iar când mi-am revenit am constatat că mi-au dispărut toți banii. Polițiștii nu m-au sfătuit să depun plângere și pentru asta, pot s-o fac acum?

am fost singurul participant intr-un eveniment rutier care s-a soldat cu vatamarea mea corporala si pierderea temporara a cunostintei, am fost luat cu salvarea, am stat trei zile in spital, dar dupa producerea accidentului toti banii avuti la mine au disparut, nu stie nimeni nimic de ei. Am depus plangerea rutiera unde mi-am asumat producerea accidentului, a fost o duminica ghinionista ce sa zic,Acum nu stiu ce sa fac, politistii nu m-au sfatuit sa depun alta plangere, ei au dorit ca aceea rutiera sa fie depusa, parca aveau un plan! Chiar au mentionat sa nu trec in ea ca au disparut diverse de la mine. Eu as vrea sa va intreb daca pot depune o alta plangere si cum sa o formulez, tipic nu stiu, suma pierduta a fost destul de mare, am fost surprins ca in hainele mele din ziua respectivanu mai exista decat 0,8 Ron!
Ultima modificare: Luni, 6 Mai 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Cel mai recent răspuns: dinuand , utilizator 14:34, 13 Mai 2019
Puteți formula o noua plângere penală sub aspectul comiterii infractiunii de furt sau furt calificat (dacă s-a petrecut pe timp de noapte).
E important sa explicați cu lux de amănunte ce s-a întâmplat și sa propuneți probe utile.

Avocat Alexandru Matache,
Baroul Cluj
a fost ziua in amiaza mare pe la ora 13 ,amanunte nu prea am caci am fost probabil in coma. m-am trezit la spital dupa doua zile, politia nu s-a sesizat desi le-am spus verbal. multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Mai 2019
dinuand, utilizator
O astfel de sesizare va fi impotriva unui Autor Necunoscut. Nu cred ca banii vor fi gasiti, iar Politia va trebui sa tina deschis acest dosar pana la prescriere.
Sigur că e împotriva unui autor necunoscut, dar acesta nu reprezintă un impediment. Dacă ar fi să privim lucrurile atât de pesimist, ar însemna să nu mai reclamăm furturi dacă nu cunoaştem autorul lor. Dezavuez o astfel de optică.
Pot fi administrate mijloace de probă utile care să ducă la identificarea autorului, dacă există interes şi inteligenţă.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Am suferit o vatamare nu am depus plangere la politie in schimb am certificat medico-legal cu 60-75 de zile ingrijiri medicale ce pot sa fac??? lery lery certificatul medico-legal este intocmit dupa prima operatie dupa aceea am mai suferit alte trei interventii chirurgicale ce pot face in cazul in care nu am ... (vezi toată discuția)
Furt cren cren am constatat ca mi s-a furat din curtea casei un numar de bare de fier. Cum pocedez, fac o sesizare la politie sau direct plangere penala la Parchet. Eu ... (vezi toată discuția)
Accident rutier sau infractiune? sarah1985 sarah1985 Pe fondul unor vechi animozitati, un vecin a lovit cu masina o alta vecina. A coborat din masina pentru a o palmui iar apoi s-a suit din nou la volan si a ... (vezi toată discuția)