avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Activitate Ionutealex

Activitate Ionutealex

Nu este dusa pentru ca inca o iubesc si nu am gresit cu nimic. Faptul ca imi spune ca nu mai iubeste nu este un motiv. Eu cred ca are o aventur dar cum am vorbit si cu ea sunt pregatit sa depasim amnadoi aceasta situatie pentru ca nu vreau o casnicie distrusa. Daca ea nu recunoaste inseamna ca ii este teama ca daca se ajunge in instanta ea e cea vinovata,nu?

gi-jane2 a scris:

Nu ma refeream in fata distantei.. ci intre ei, ca soti. Daca iti zice nevasta ca nu te mai iubeste.. e motiv serios si pt ea sa divorteze si pt el, astfel ca pot ajunge la un divort prin acord, daca isi da seama si sotul, ca aceasta casnicie e cam dusa.

@CLAUDIU LASCOSCHI
Asta vrea si ea dar eu nu sunt de acord pentru ca in a spune unei persoane ca nu o mai iubesti nu este un motiv de divort. Este altceva la mijloc.

@Cabinet Avocat
Ea a spus ca nu mai iubeste si atat. Eu am plecat la munca la Bucuresti la insistenta ei deci eu nu vreau sa divortam pentru ca nu am un motiv.

Buna ziua! Ma numesc Alexandru si vreau sa spun ca sunt casatorit de 5 ani de zile si am un baietel de 3 ani. Acun cateva zile am aflat de la sotie ca vrea sa divortam. As vrea sa stiu ce este de facut, ce drepturi am sa am si cine o sa aibe custodia. Va multumesc!