avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Activitate dinu marian cornel

Activitate dinu marian cornel

Va multumesc pentru raspuns. Am trimis actele solicitate cu confirmare de primire de la judecatorie pe care o am. Daca au fost in regula actele sau nu, asta nu stiu... si nici nu stiu daca pot afla.. de fapt asta a fost intrebarea initiala, cum pot afla ce s-a intamplat cu acest dosar. Va multumesc oricum pentru ajutor

Imi puteti spune asta cu siguranta? Nu va contrazic, intreb pentru ca vreau sa stiu sigur ce am de facut. Va multumesc anticipat

gi-jane2 a scris:

practic, nu mai aveti nicun dosar pe rol, trebuie sa o luati de la capat.

Va multumesc!
Va atasez mai jos ultima actualizare de pe portaljust.ro. sper sa intelegeti.. aici trebuia din cate am inteles sa trimit alte acte care erau necesare la dosar. Le-am trimis cu confirmare de primire de la judecatorie.. De atunci nu mai stiu nimic si mi se pare ciudat.. sper sa nu fie ca mine..

institutie Judecătoria SECTORUL 1 BUCUREȘTI
departament Secţia a-II-a Civilă
categorie Caz Civil
stadiu Procesual Fond
obiect succesiune
data Modificare 2020-01-17 Civil
stadiu Procesual
calitate Parte Reclamant SEDINTE DOSAR SEDINTA
-complet CAM. DE CONSILIU (fost ...Civil)
data 2020-01-16
solutie Anulează cererea
solutieSumar În baza art. 200 alin. 4 Cod proc. civ., anulează cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul ..... Cu cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 16.01.2020.
dataPronuntare 2020-01-16

cab av PIRSAN SILVIA a scris:

Buna seara. Daca dosarul se afla pe portalul instantei, acolo apare si stadiul in care se afla. Altfel, presupunand ca aveti un numar de dosar deschis pe numele unchiului, aveti nevoie de o procura din partea acestuia, cu o programare telefonica in prealabil, va deplasati la Judecatorie si aflati stadiul dosaului.

Buna seara! As dori sa stiu cum pot afla datele unui dosar (in afara de cele de pe portaljust.ro) depus la Judecatoria Sectorului 1 pentru o succesiune, dosar depus in noiembrie 2019. Mentionez ca dosarul este depus pe numele unchiului meu care este nedeplasabil. Nu mai stim nimic de dosar din ianuarie 2020. Persoana care s-a ocupat de depunerea dosarului spune ca trebuie sa asteptam.. de 1 an. Cred ca suntem dusi cu zaharelul si as dori sa stiu doar daca acest dosar mai exista si daca da, in ce stadiu se afla. Va multumesc
Multumesc mult pentru raspuns. O zi buna
Multumesc mult pentru raspuns. O zi buna
Titlu de proprietate, scuze. Act de vanzare cumparare exista
Contract de vanzare cumparare cu ICRAL.. rate achitate in intregime. Nu s-a dat la vremea respectiva act de proprietate care acum la notariat mi s-a spus ca se cere in cazul in care vreau sa deschid succesiune
Contract de vanzare cumparare cu ICRAL.. rate achitate in intregime. Nu s-a dat la vremea respectiva act de proprietate care acum la notariat mi s-a spus ca se cere in cazul in care vreau sa deschid succesiune
Buna ziua! Daca se poate, as dori sa stiu daca titlul de proprietate pentru un apartament se poate obtine in cazul in care nu este facut cadastrul. Si daca fac cadastrul, acesta poate tine loc si de titlul de proprietate in cazul unei succesiuni, sau sunt necesare amandoua? Multumesc