avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Daca se poate, as dori sa stiu daca titlul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Daca se poate, as dori sa stiu daca titlul de proprietate ...

Buna ziua! Daca se poate, as dori sa stiu daca titlul de proprietate pentru un apartament se poate obtine in cazul in care nu este facut cadastrul. Si daca fac cadastrul, acesta poate tine loc si de titlul de proprietate in cazul unei succesiuni, sau sunt necesare amandoua? Multumesc
Cel mai recent răspuns: dinu marian cornel , utilizator 12:58, 18 August 2020
În baza a ce dețineți dvs apartamentul ? Ce acte aveți ?
Contract de vanzare cumparare cu ICRAL.. rate achitate in intregime. Nu s-a dat la vremea respectiva act de proprietate care acum la notariat mi s-a spus ca se cere in cazul in care vreau sa deschid succesiune
Contract de vanzare cumparare cu ICRAL.. rate achitate in intregime. Nu s-a dat la vremea respectiva act de proprietate care acum la notariat mi s-a spus ca se cere in cazul in care vreau sa deschid succesiune
Titlu de proprietate, scuze. Act de vanzare cumparare exista
Trebuie să faceți cadastru și întabularea apartamentului. Titlul de proprietate este contractul de vânzare-cumpărare.
Ultima modificare: Marți, 18 August 2020
Adrian ALBU, Avocat

Alte discuții în legătură

Act proprietate pt apartament dana_white_flag dana_white_flag situatie: apartamentul este cumparat de la fostul ICRAL si este pe numele parintilor. avem contractul de vanzare-cumparare in rate, dovada platilor si ... (vezi toată discuția)
Trasnferul dreptului de proprietate vevecris vevecris Problema se pune in felul urmator: Apartamenul in care locuim apartine socrei mele. Ea are 4 copii iar casa este cumparata in 2003 prin contract de ... (vezi toată discuția)
Cedarea sau vânzarea unei parti Anisoaraflori Anisoaraflori Bună ziua, suntem 4 frați moștenitori. S-a stabilit ca fiecare avem 1/4 din imobil. Unul dintre frați vrea sa îmi dea partea lui. Se poate face acest ... (vezi toată discuția)