Bună ziua. Am următoarea speță: refuz al cererii de pensie anticipată urmare a nerecunoașterii grupei de munca. Conform discuției din audiență avem posibilitatea de a depune documente suplimentare în termen de 30 zile de la decizie, împreună cu o noua cerere in vederea revizuirii. Durata estimată de ei pentru analiza ar fi de cca 30 zile. Întrebarea ar fi: in cazul unui răspuns tot negativ se emite tot o decizie pe care o putem contesta în tribunal in termen de 45 zile de la comunicare? Ideea ar fi sa nu pierdem posibilitatea de contestare in tribunal, dar sa incercam o variantă mai scurta de soluționare. Va mulțumesc!
Nu cunosc la ce se referă. Presupun că are legătură cu documente sau categorii de personal care pot fi încadrate în grupa a II a de munca. Activitatea care mă interesează este panificație și cum pot susține în dosarul de pensionare încadrarea în grupa II pentru laborant, pe lângă adresa emisa de societate. Va mulțumesc.
Nu am primit inca nici o decizie prin posta, iar pentru detalii trebuie sa merg personal la sediul agentiei. Intre timp am incasat azi sume reprezentand indemnizatie, deci a fost emisa probabil anterior legii. Voi reveni cu detalii si eventual intrebari daca mai am sanse sa ma incadrez pe legea noua. Multumesc
Am finalizat CCC pt primul copil in 06.2018 cand am reluat serviciul. Am intrat in CCC pt al doilea copil in 08.04.2019. Cererea pt indemnizatie a fost depusa in 25.03, insa nu am incasat indemnizatie pana acum. Intrebarea este: avand in vedere ca legea s-a aprobat ieri se va calcula retroactiv si voi incasa aceeasi indemnizatie pe toata perioada? Va multumesc!