avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestație decizie de refuz pensie anticipată
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestație decizie de refuz pensie anticipată

Bună ziua. Am următoarea speță: refuz al cererii de pensie anticipată urmare a nerecunoașterii grupei de munca. Conform discuției din audiență avem posibilitatea de a depune documente suplimentare în termen de 30 zile de la decizie, împreună cu o noua cerere in vederea revizuirii. Durata estimată de ei pentru analiza ar fi de cca 30 zile. Întrebarea ar fi: in cazul unui răspuns tot negativ se emite tot o decizie pe care o putem contesta în tribunal in termen de 45 zile de la comunicare? Ideea ar fi sa nu pierdem posibilitatea de contestare in tribunal, dar sa incercam o variantă mai scurta de soluționare. Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Termen contestatie impotriva refuzului de a emite un act administrativ fiscal sabinna sabinna Am facut la Directia Generala de Administrare a marilor contribuabili mai multe solicitari de restituire de accize conform Codului Fiscal. Au trecut mai mult ... (vezi toată discuția)
Acordarea grupei a 2-a xxxx-zzzz xxxx-zzzz sunt inginer, am lucrat in constructii si la dosarul de pensionare am depus adeverinta de la angajator, dar, nu mi se recunoaste de catre casa de pensii o ... (vezi toată discuția)
Incetare cim la cerere Herra_ Herra_ Am intocmit o decizie de incetare CIM (LA CERERE). Comunicarea in REVISAL se incadreaza in termen \\\\"la data luarii la cunostinta a evenimentului care a ... (vezi toată discuția)