avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Activitate Alin0989

Activitate Alin0989

Bună seara! Vă deranjez cu o întrebare despre un proces. nu am cunoștințe în domeniul juridic. Înainte de a posta aici am căutat pe google însă nu am găsit nimic concret. Detaliile le scriu mai jos:

Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: În temeiul art. 341 alin.6 lit. b C.p.p. Admite plângerea formulată de petentul - împotriva ordonantei nr.4919/P/2015 emisă la data de - de Parchetul de pe lângă Judecatoria -. Desfiinţează ordonan?a sus-amintită şi trimite cauza la Parchetul de pe lângă Judecatoria - în vederea completării urmăririi penale. În temeiul art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi,
Document: Încheiere finală (dezinvestire).

La trei luni și jumătate după această soluționare,am primit o înștiințare pentru înmânarea actelor de procedură -același dosar-.
Părinții sunt cei implicați în dosar și la momentul actual sunt plecați din țară.
Din câte am citit,eu nu voi putea ridica aceste acte.
Întrebare a mea este următoarea: cum pot proceda părinții în această situație? Ce presupune completarea urmăririi penale?
V-aș fi foarte recunoscător pentru sfaturi. Vă mulțumesc!
L.E: îmi cer scuze dacă am greșit categoria.