CE PUTEM FACE CA ASOCIATIE DE PROPRIETARI IN CAZUL IN CARE VEDEM PERSOANE STRAINE CE INTRA IN SCARA BLOCULUI LA UN ANUMIT APARTAMENT, ESTE UN TRAFIC PARCA E LA PIATA, SI NOAPTEA LA PARTER LA FEL LA UN APARTAMENT SI FAC MIZERIE IN SCARA, TRAG DE USA SCARII SI DEJA NU SE MAI INCHIDE.
Eu am fost 2 ani si am ajuns sa fiu bătută, injurata, amenințată, în fața usii apart. Meu de o femeie ce sta fără forme legale adică ctr. Chirie sau flotant,practică prostituție pt. Ca intră si ies bărbați ca la piața si Asociați nu a făcut plângere penală , se intampla de vreo trei ani si eu tot propun sa se rezolve la poliție problema si de abia când am fost amenințată si restul Asociatia va face maine plangere penală la poliție si cred ca e rândul si altui proprietar sa se implice. Si mai sunt si altele dar nu asa grave. Si se intampla în Sectorul 6 Militari.
La sedinta nu se prezinta proprietarii, si oricum refuza sa accepte pur si simplu, au spus ca nu vor si au plecat, cum ii pot obliga ? cel dinaintea mea refuza sa semneze actele, se ajunsese in situatia in care nu putea achita facturile de utilitati, pt. ca asta e mentalitatea inapoiata, multumesc.
Si in cazul in care nimeni nu va dori sa devina membru de comitet ? Eu ce pot face ? Pentru ca nu vrea nimeni sa se implice, va trebui sa ajung in instanta de judecata ?
Nu cred ca am semnat contract de mandat, doar ca am fost la banca si am semnat actele pentru a putea semna acte pt depunere in banca, trebuie sa verific ce am acasa, acum doi ani am intrat in asociatie ca membru de comitet, pt. ca nimeni nu se implica.
Eu stiu ca s-a modificat legea 196/2018 in septembrie 2018 in care scrie ca eram obligata sa gasesc un alt membru sa ma inlocuiasca sau sa ajung in instanta de judecata de la care primeam acceptul iesirii din comitet. Sper sa nu trebuiasca sa ajung in instanta.