Revin cu cateva amanunte:
1. In contract se precizeaza ca mama, in momentul semnarii actului de donatie, devine proprietar, nu nud proprietar. Daca ar fi avut titlul de nud proprietar, nu trebuia specificat in contract?
2. Notarul unde au intocmit actele i-a spus mamei mele ca are toate drepturile de a face orice doreste cu apartamentul, cu exceptia vanzarii acestuia (unde ar avea nevoie de aprobarea bunicii).
3. Din ce ati precizat mai sus: "titularul dreptului de abitaţie având dreptul de a locui in locuinta nudului proprietar împreună cu soţul şi copiii săi" => proprietatea este a mamei(fiind nud proprietar, cum ati spus). Daca apartamentul este al nudului proprietar, cum de poate fi dat afara din proprietatea sa?
Cum adica, poate locui doar cu acceptul bunicii? Din contractul de donatie, reiese faptul ca mama este proprietar. De ce ar mai fi nevoie de acordul bunicii pentru a locui in apartament?
Buna ziua! Mama mea a primit printr-un act de donatie, de la mama sa (bunica mea), un apartament. Acest act de donatie are ca si clauza: drept de habitatie viagera (pentru bunica) cu scutire de raport succesoral. Acum, bunica, vrea sa intenteze un ordin de evacuare pentru mama. Este posibil acest lucru? Si daca da, imi puteti da cateva detalii?