avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Activitate Tupu

Activitate Tupu

Bună dimineața domnilor avocati revin din nou cu aceeasi problema cu vecinii noștri după cum v-am relatat problema noastra mai sus si dupa cum mau sfatiut domni avocati noi am desfacut o plasa de gard ce desoart proprietatile noastre, am lasat un metru liber langa peretele casei lor am facut paravan din folie pentru intimitatea noastră iar ei nu ai nici o intentie de asi reface peretele mentionez caci noi le-am dat semnătura pentru acordul nostru si leam dat ragaz se o luna pentru asi face treaba. La inceputul lunii ce vine ar fi trebuit ca ei să-și gi terminat treaba (ei nau facut nimic) noi atunci o sa inchidem iar gardul intrebarea mea este ce este de facut daca noi leam dat o data acordul si nau facut nimic ma mai obliga legea de a mai desface inca o data gardul cand au ei chef mai fac o reclamatie cum este mai bine de procedat? Va mulțumesc frumos pentru răspuns!

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Va obliga legea deci e de preferat sa le dati acceptul de buna voie ca sa nu ajungeti sa platiti si taxe de timbru si cheltuieli de judecata si onorarii de avocati si onorarii de experti.
V-ar costa mai mult si ar veni cu politia si executorul si tot ati fi obligati sa-i lasati.

Va mulțumesc frumos pentru răspuns o seara frumoasa va doresc!
Bună ziua am cumpărat o casa de colonie din alea care stau două familii noi intre timp am constriut alta casa pe terenul nostru iar partea noastră de casa veche am demolato si la vecini am batut lambriuri de plastic pe cheltuielile noastre de comun acord. După ce am terminat cu casa vecini noștri au început cu reclamaiile. Santem certati si nu vorbim. Acum nea venit o reclamație de la un executor judecatoresc caci ei vor sa asi tencuiasca petetele si vor sa le dam acces prin curtea noastră deoarece au egrasie. Antrebarea mea este ma poate obliga cineva sai dau accept sa intre pe proprietatea mea sau nu? Va mulțumesc frumos pentru răspuns.
Discuție Pasaport
Bună dimineata domnii avocati am o antrebare daca puteti sa ma lamuriti si pe mine fata mea este an germania are o fetita de 9 ani cu cineva care este despartita custodia fetei fiind la ia iar tatal are dreptul la doua uichenduri sa o ia la el problema mea este alta fata mea vrea sa vina an tara cu fata an iulie si fetita are pasaportul expitat au facut demersuri la consulat sa il faca an germania dar au programare tocmai an august daca tatal ai da procura ca este de acort sa calatoreasca cu mama si ai scot foaie de drum iar pe procura sai scrie ca este deacort sai faca pasaportul an tara poate sa il faca aici sau trebuie sa fie si tata .VA multumesc foarte mult pentru amabilitatea dumneavoastră.ps.mentionez caci fata are nunta in iulie se casatoreste.