avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua am cumpărat o casa de colonie din alea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua am cumpărat o casa de colonie din alea care stau ...

Bună ziua am cumpărat o casa de colonie din alea care stau două familii noi intre timp am constriut alta casa pe terenul nostru iar partea noastră de casa veche am demolato si la vecini am batut lambriuri de plastic pe cheltuielile noastre de comun acord. După ce am terminat cu casa vecini noștri au început cu reclamaiile. Santem certati si nu vorbim. Acum nea venit o reclamație de la un executor judecatoresc caci ei vor sa asi tencuiasca petetele si vor sa le dam acces prin curtea noastră deoarece au egrasie. Antrebarea mea este ma poate obliga cineva sai dau accept sa intre pe proprietatea mea sau nu? Va mulțumesc frumos pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: Tupu , utilizator 10:05, 25 Octombrie 2020
Buna ziua,
Va obliga legea deci e de preferat sa le dati acceptul de buna voie ca sa nu ajungeti sa platiti si taxe de timbru si cheltuieli de judecata si onorarii de avocati si onorarii de experti.
V-ar costa mai mult si ar veni cu politia si executorul si tot ati fi obligati sa-i lasati.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Va obliga legea deci e de preferat sa le dati acceptul de buna voie ca sa nu ajungeti sa platiti si taxe de timbru si cheltuieli de judecata si onorarii de avocati si onorarii de experti.
V-ar costa mai mult si ar veni cu politia si executorul si tot ati fi obligati sa-i lasati.

Va mulțumesc frumos pentru răspuns o seara frumoasa va doresc!
Bună dimineața domnilor avocati revin din nou cu aceeasi problema cu vecinii noștri după cum v-am relatat problema noastra mai sus si dupa cum mau sfatiut domni avocati noi am desfacut o plasa de gard ce desoart proprietatile noastre, am lasat un metru liber langa peretele casei lor am facut paravan din folie pentru intimitatea noastră iar ei nu ai nici o intentie de asi reface peretele mentionez caci noi le-am dat semnătura pentru acordul nostru si leam dat ragaz se o luna pentru asi face treaba. La inceputul lunii ce vine ar fi trebuit ca ei să-și gi terminat treaba (ei nau facut nimic) noi atunci o sa inchidem iar gardul intrebarea mea este ce este de facut daca noi leam dat o data acordul si nau facut nimic ma mai obliga legea de a mai desface inca o data gardul cand au ei chef mai fac o reclamatie cum este mai bine de procedat? Va mulțumesc frumos pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la proprietate cocoangel cocoangel Buna ziua. Tatal meu locuieste la curte in Bucuresti si in urma cu 1 zii a fost sunat de catre un vecin care are spatele casei in curtea casei parintilor. Va ... (vezi toată discuția)
Distanta constructie vecin MIRELA1979 MIRELA1979 VA ROG SA MA AJUTATI IN LEGATURA CU O PROBLEMA .LOCUIESC IN CLUJ INTR-O CASA CONSTRIUTA ACUM 12 ANI SI AM DISTANTA FATA DE VECIN DE 0,80 CM . EL ISI ... (vezi toată discuția)
Am un vecin care şi-a ridicat cu câţiva ani în urmă o încăpere ... atentu atentu Am un vecin care şi-a ridicat cu câţiva ani în urmă o încăpere cu destinaţie de bucătărie de vară în spatele casei mele, lipită de peretele casei ... (vezi toată discuția)