avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1876 soluții astăzi
Forum Activitate EuAlin

Activitate EuAlin

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate nu ma-m făcut înțeles.,eu știu ca este tatăl meu pt ca asa spune certificatul de naștere da eu nu îl cunosc și nu am avut nici un contact pt mine e mort de acum 35 de ani. Probabil cine este responsabil de el nu vrea sa se îngrijească și de aia începe acesta ancheta sociala. Eu ma simt groaznic dupa toate astea și vreau sa știu ce masuri pot lua pt ca nu vreau sa am nici un fel de contact asa cum ma tratat și el pe mine. Va mulțumesc
Va mulțumesc pt răspuns. Nu vreau sa am nici un fel de contact cu tatăl de nici un fel, Nu am lucrat niciodată în România și nu am nici un venit pe teritoriul tari. Anaful poate sa îmi verifice veniturile și situația mea și a familiei din străinătate? Legal locuiesc și muncesc în afara tari de peste 15 ani.
Va mulțumesc
Va mulțumesc pt răspuns și as mai avea o întrebare? Tata este declarat bolnav mintal din ce știm cât au trăit bunicii au fost reprezentanți legali ai lui după moartea lor tata a moștenit casa părintească și diverse terenuri. Trecând în grija unor nepoți el are pensie și este internat într-un spital cu nevoi speciale. Cum se face ca nu ar mai avea resurse financiare sau toate bunurile nu mai exista legal adică nu înțeleg? În cazul asta legal avem și noi dreptul la bunurile lui dacă tot insista sa fie întreținut?
Va mulțumesc .

Editat de moderator- nu mai folositi functia de citare in mod inutil/lecturati regulamentul forumului.
Bună ziua
Părinți mei sau despărțit acum 35 de ani am rămas în grija mamei eu și sora, tatăl nu sa răspuns cu noi niciodată dar acuma apare cerând bani pt îngrijire prin intermediul asistentei sociale.Nu am moștenit nimic de la el și nici nu am primit nimic. Ce drepturi legale are sa ne caute? Si care sunt consecințele de nu vreau sa ma prezint sau sa am vreun contact cu el? Momentan sunt căsătorit și am și eu Familiei și copii cum afectează situația pe nevasta și copii?
Va mulțumesc