avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Activitate Olimpia P

Activitate Olimpia P

Buna ziua! Lucrez intr-o institutie de stat care acorda diferit salariile celor din provincie fata de colegii din capitala. Cativa colegi au dat in judecata institutia pe motiv de discriminare si au câștigat in instanta procesul printr-o hotarare judecatoreasca definitiva. Acestia au primit si decizia de marire/aliniere a salariului cu salariul din capitala. Întrebarea mea este daca aceasta problema reprezinta sau nu o discriminare; daca institutia statului poate fi data in judecata pe baza acestor fapte si care este baza legala care ma poate ajuta?
Discuție Încadrare post
Buna ziua! Sunt titulara in invatamant. Anul acesta mi-am depus dosar de transfer la o unitate școlară care la data de 6 mai avea disponibile 2 posturi vacante:1 cu viabilitate 4 ani iar al doilea cu viabilitate 1 an. Fiind titulara normal ar fi să mi se repartizeze postul cu viabilitate 4 ani. Din greseala celor de la secretariat, acestea au trimis codul de repartizare pentru postul meu pe cel de 1 an. În momentul de față aplicația MEN este închisă iar cei de la ISJ nu mai pot face nicio modificare. În această situație postul care ar fi trebuit să fie al meu merge la examenul de titularizare si va fi cel mai probabil luat, iar eu voi rămâne cu postul de 1 an.
Întrebarea mea este urmatoarea:
Care sunt pasii de urmat pentru remedierea acestei probleme? Trebuie să fac adresa la scoala, la ISJ apoi la Minister?
Am fost asigurată ca nu este absolut nicio problemă cu încadrarea mea, dar eu sunt tare nemulțumită de raspuns. Ce-i in mana,nu-i minciuna!
Va rog mult, am nevoie de un sfat!
Multumesc!
Buna ziua! Sunt titulara in invatamant. Din 1.08.2018 sunt in CCC. În 1.07.2019 vreau sa revin in activitate. Pot beneficia de acordarea voucherelor de vacanta conform ordinului 3956 din 2 mai 2019 art 1, (4)?