avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Încadrare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Încadrare post

Buna ziua! Sunt titulara in invatamant. Anul acesta mi-am depus dosar de transfer la o unitate școlară care la data de 6 mai avea disponibile 2 posturi vacante:1 cu viabilitate 4 ani iar al doilea cu viabilitate 1 an. Fiind titulara normal ar fi să mi se repartizeze postul cu viabilitate 4 ani. Din greseala celor de la secretariat, acestea au trimis codul de repartizare pentru postul meu pe cel de 1 an. În momentul de față aplicația MEN este închisă iar cei de la ISJ nu mai pot face nicio modificare. În această situație postul care ar fi trebuit să fie al meu merge la examenul de titularizare si va fi cel mai probabil luat, iar eu voi rămâne cu postul de 1 an.
Întrebarea mea este urmatoarea:
Care sunt pasii de urmat pentru remedierea acestei probleme? Trebuie să fac adresa la scoala, la ISJ apoi la Minister?
Am fost asigurată ca nu este absolut nicio problemă cu încadrarea mea, dar eu sunt tare nemulțumită de raspuns. Ce-i in mana,nu-i minciuna!
Va rog mult, am nevoie de un sfat!
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Incalcare metodologie fight_for_justice fight_for_justice Buna ziua! As dori sa va prezint pe scurt urmatoarea problema. Sunt profesor titular si fac o naveta de 30km pana la scoala fara a primi decontarea navetei. In ... (vezi toată discuția)
Titularizare educatoare conf art 253 ne_interesant ne_interesant Sunt educatoare suplinitoare de 2 ani intr-o unitate de invatamant din mediul rural( 4 educatoare in total celelalte 3 sunt titulare), in 2010 am dat examen de ... (vezi toată discuția)
Abuzuri ale conducerii scolii elena steff elena steff Sunt profesor şi am participat la concursurile din anii 2009 şi 2011 unde am obt.9,20 si 9,55.Conform Legii Educaţiei Naţionale din 1/2011 si a ... (vezi toată discuția)