avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Activitate 04Andreea

Activitate 04Andreea

Răspuns la discuția Taxa judiciara partaj
Multumesc ptr raspuns,deci nu pot face apel ptr anulare debit?Trebuie sa platesc toata suma asta?Este enorm,ganditi va ca s au platit taxe si la notariat,acea taxa era 5 la suta din valoarea bunului pe care l partajam,daca noi am platit la notariat partajarea,de ce sa mai platim si la instanta,dansii nu au facut nimic,au judecat toar stabilirea acestei taxe judiciare,nimic mai mult
Răspuns la discuția Taxa judiciara partaj
De ce sa platesc ptr ceva ce nu am folosit?Nu am avut nici o infatisare,trebuia sa platesc 13000 in 2 ani in rate fixe,am platit 3 luni,dupa care am facut partaj voluntar la notariat,cererea mea fiind respinsa ca fiind fara obiect dupa ce am depus la dosar lichidarea regimului matrimonial si actul de partaj,acum as vrea sa mi se anuleze debitul de la anaf ptr ca am renuntat la proces
Cum se anuleaza taxa debit judiciar ptr partaj daca s a respins cererea ca ramasa fara obiect?Plata taxei judiciare mi a fost incarcata ca debit la anaf urmand sa o platesc in rate,intre timp partile s au inteles la notariat facand un partaj voluntar,debitul ramanand la plata ,in hotarare nespecifincandu se de aceasta anulare a taxei.