Cum se anuleaza taxa debit judiciar ptr partaj daca s a respins cererea ca ramasa fara obiect?Plata taxei judiciare mi a fost incarcata ca debit la anaf urmand sa o platesc in rate,intre timp partile s au inteles la notariat facand un partaj voluntar,debitul ramanand la plata ,in hotarare nespecifincandu se de aceasta anulare a taxei.
Buna seara,
Pai de ce sa se anuleze plata taxei?
Ati mers la instanta deci va trebui sa platiti taxa.
Ca ati vrut sa renuntati ULTERIOR la dosar nu mai are importanta.
De ce sa platesc ptr ceva ce nu am folosit?Nu am avut nici o infatisare,trebuia sa platesc 13000 in 2 ani in rate fixe,am platit 3 luni,dupa care am facut partaj voluntar la notariat,cererea mea fiind respinsa ca fiind fara obiect dupa ce am depus la dosar lichidarea regimului matrimonial si actul de partaj,acum as vrea sa mi se anuleze debitul de la anaf ptr ca am renuntat la proces
Buna seara,
Ati solicitat ajutorul instantei?
Ati depus cerere?
S-a judecat si cererea de ajutor public judiciar?
Atunci dosarul a ajuns la instanta.
Regula este ca se depune dovada achitarii taxei de timbru si atunci cine va mai dadea banii inapoi?
Ati beneficiat si de judecarea cererii de ajutor public judiciar deci taxa se plateste.
Multumesc ptr raspuns,deci nu pot face apel ptr anulare debit?Trebuie sa platesc toata suma asta?Este enorm,ganditi va ca s au platit taxe si la notariat,acea taxa era 5 la suta din valoarea bunului pe care l partajam,daca noi am platit la notariat partajarea,de ce sa mai platim si la instanta,dansii nu au facut nimic,au judecat toar stabilirea acestei taxe judiciare,nimic mai mult
Taxa de timbru
cristina1980
Buna ziua,
Am si eu urmatoarea speta in anul 2013 am depus un divort cu partaj (un apartament) la judecatoria sector 6, pentru partaj am depus ajutor public ... (vezi toată discuția)