avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ridicare taxa de timbru CEC ajutor judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ridicare taxa de timbru CEC ajutor judiciar

Buna ziua, in 2016 am deschis un proces de partaj in care avocata a cerut taxa timbru CEC ajutor judiciar in rate. In aprilie 2017 sotul a vrut solutionarea partajului la notar si avocata mi-a spus sa fac cerere de retragere a actiunii de partaj. Apoi am primit somatii de la ANAF. Atunci am apelat la alt avocat, care a repus procesul pe rol, cerand retragerea actiunii si a taxei de timbru CEC ajutor judiciar in rate. Prin contestatie am cerut banii inapoi si mi s-a respins ca neintemeiata, fiind tardiva. In septembrie 2018 s-a perimat dosarul de partaj, iar la repunerea pe rol s-a respins, ca neintemeiata restituirea taxei timbru CEC.
Prin ce procedura mi se poate restitui suma deja platita?
Voi fi executata pana voi plati suma totala?
Multumiri!
Cu respect, Simona Simion.

Alte discuții în legătură

Repunere pe rol(recurs) ContSters281842 ContSters281842 ESTE POSIBIL REPUNEREA PE ROL DE DOUA S-AU MAI MULTE ORI A UNUI PROCES(RECURS)INTR-UN INTERVAL DE UN AN DE ZILE,S-AU LA DOI ANI DE ZILE?(MENTIONEZ FAPTUL CA NU ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la judecata dana_ludmila dana_ludmila S-a cerut suspendarea judecarii cauzei pana la solutionarea unui alt dosar. Instanta a admis cererea si a suspendat dosarul. Partea adversa vrea sa renunte ... (vezi toată discuția)
Intervenienta intr-un proces de partaj bunuri comune care a fost suspendat theutzamea theutzamea sunt intervenienta in interes propriu intr-un proces partaj bunuri comune deoarece eu am achitat un credit cu care a fost achitat bunul (casa de locuit) care ... (vezi toată discuția)