In cazul returului unui produs achizitonat on-line pentru care s-a platit si transport, suma de bani returnata de catre comerciant trebuie sa includa si suma initiala de expediere a produsului catre client?
In cazul meu, magazinul mi-a returnat doar suma produsului returnat, nu si a transportului initial.
Conform art. 13 alin. (1), (3) din OUG 34/2014 pare ca ar fi trebuit returnat si costul de tranpsort. Imi puteti confirma daca rationamentul meu este corect?
Bună ziua.
În link-ul atșat este vorba de licența de la o altă universitate unde nu trebuie depus si codul sursă.
Cornel Vasile a scris:
Absolventul deţine toate drepturile de autor (copyright) asupra lucrării de licenţă pe care a elaborat-o şi susţinut-o în cadrul examenului de licenţă. [ link extern ]
Sunt student la Universitatea POLITEHNICA București și doresc să vă adresez o întrebare.
Pentru lucrarea mea de diserație, realizez o aplicație mobilă (ce presupune cod sursă).
Doresc să știu cine va deține drepturile de proprietate intelectuală după prezentarea și depunerea lucrării.
Doresc să monetizez această aplicație, însă nu știu dacă va mai fi proprietatea mea după depunerea acesteia, facultății.
În caz negativ, va exista vreo posibilitate de capătare a acestora drepturi de către mine?