avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Se returneaza si transportul initial catre client?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Se returneaza si transportul initial catre client?

Buna ziua,

In cazul returului unui produs achizitonat on-line pentru care s-a platit si transport, suma de bani returnata de catre comerciant trebuie sa includa si suma initiala de expediere a produsului catre client?

In cazul meu, magazinul mi-a returnat doar suma produsului returnat, nu si a transportului initial.

Conform art. 13 alin. (1), (3) din OUG 34/2014 pare ca ar fi trebuit returnat si costul de tranpsort. Imi puteti confirma daca rationamentul meu este corect?

Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2025
rptoma, utilizator

Alte discuții în legătură

Cine plateste transportul in cazul retragerii din contract? Vladimir1_83 Vladimir1_83 Exemplu: S-a achizitionat o pereche de pantofi de la un magazin on-line. Clientul a platit curierului valoarea pantofilor + serviciile de curierat. In ... (vezi toată discuția)
Returnare produse achizitionate on-line deida deida In cazul unui retur de produs achizitionat on-line exista obligatia legala a vanzatorului sa achite pe loc prin ramburs contravaloarea produsului returnat fara ... (vezi toată discuția)
Pot comerciantii online sa nu returneze costul transportului ... catalingeangos catalingeangos Am achizitionat un produs online care a costat 849 lei, iar pe site scrie transport gratuit. Cand am primit factura, scrie 849 lei pret produs, +30 lei ... (vezi toată discuția)