Buna ziua! Cum as putea rezolva urmatoarea problema:
In luna octombrie 2017 mi-am dus masina la un service din Brasov (proprietarul imi este ruda foarte indepartata) pt finisaje estetice la masina (vopsit, schimbat parbriz, schimbat praguri etc.), mi s-a cerut o plata cash in avans in valoare de 2000lei fara a mi se oferi vreun bon, chitanta sau orice alta justificare. In momentul de fata, adica dupa un an si 7 luni, masina se afla tot in posesia service-ului auto, fiind vizibil degradata (capota lipsa, lipsa roti, abandonata in ''fundul'' unei hale plina de praf), fara nicio imbunatarie adusa din cele ce trebuiau. Pe parcursul acestei perioade mi s-au mai cerut bani pt schimbarea anumitor elemente de mecanica (kit ambreiaj, brate etc), cat si pt efectuarea itp-ului. Precizez urmatoarele; am efectuat 3 plati prin banca direct cardul unui apropiat al proprietarului service-ului (am mentionat in ordinul de plata pt ce sunt trimisi banii), am efectuat 3 plati cash fara a primi nimic ''la mana'', acestea insumand 4000 si ceva de lei.
Intrebarile mele ar fi; Cum imi pot recupera pierderea? Care ar fi temeiul legal? Si cat m-ar costa sa rezolv toata problema?