avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Activitate Pescarul007

Activitate Pescarul007

Răspuns la discuția Accident
Multumesc frumos! Mi-ati fost de mare ajutor! O zi buna!
Discuție Accident
Buna ziua, acum 2 zile am dat sa ies cu spatele dintr-o parcare perpendiculara cu strada si fara a avea prea mare vizibilitate, mentionez ca spatele masinii nu a iesit pe partea carosabila , iar apoi am observat un scuter venind din dreapta mea si am franat, insa acesta, avand viteza mare , m-a acrosat in partea din spate. (Nu in lateral, masina era intr-o usoara pozitie oblica). Dupa impact, soferul scuterului a fost aruncat in masina si a ricosat pe asfalt , alegandu-se cu o fractura la picior drept. Am sunat la 112 si dupa toate procedurile am aflat ca soferul scuterului nu poseda permis de conducere si nici scuterul nu este inregistrat/inmatriculat. Ca raspuns de la politie a fost ca s-a deschis un dosar penal si sa asteptam sa se solutioneze, timp in care eu circul cu dovada. In final intrebarea mea este...cum se va solutiona cazul? Este posibil sa pic eu vinovat cu toate ca acel om nu avea dreptul de a conduce..si nici scuterul inmatriculat? Iar in caz de pic vinovat, compania mea de asigurari il despagubeste pt spitalizare dar si pentru daune morale sau (Doamne fereste ) invaliditate? Multumesc pentru rabdarea de a citi si pentru un eventual raspuns!