avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Activitate Agricol

Activitate Agricol

Bună ziua,
As dori sa va prezint situația mea actuala de la locul de munca și dacă se poate sa ma lămuriți și pe mine cum sta treaba cu vechimea în specialitatea studiilor, deoarece am fost la un concurs organizat de ANFP pentru un post se șef serviciu, unde se cereau minim 3 ani experienta în specialitatea studiilor, dar mie mi s-a spus ca nu îndeplinesc aceste condiții.
Deci
-lucrez de 7 ani în cadrul aceleiași firme, unde potrivit codului COR , sunt încadrat cu studii medii sau post liceale ( codul începe cu cifra 3 în fata), dar noi la firma, avem și o fisa a postului în care se menționează clar cerintele: studii superioare ; aceste fise ale postului sunt cerințe ale ministerului cu care interacționam! Prima intrebare: nu ar trebui sa se ia ca și etalon fisa postului , cerințele din ea și nu codul COR de pe rubinian.ro ?
- sunt student doctorand, în primul an de prelungire! Nu am prezentat încă lucrarea de doctorat, nu sunt doctor! Menționez ca sunt la Frecventa Redusa, Buget- contract de școlarizare cu școală Doctorala! Am auzit ca fiecare an la doctorat se ia ca și experienta în specialitatea studiilor, chiar dacă încă nu am finalizat lucrarea! Ce ziceți dumneavoastră de acest aspect?