avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Activitate bocos

Activitate bocos

Multumesc. o zi buna
Buna ziua. Mersi mult pentru raspunsul prompt. Ma gandeam ca asa sta treaba in cazul asta. Daca e sa fac o intelegere cu mama, e suficient o intelegere scrisa , semnata de amandoi , sau necesita parafa notar ?

Multumesc anticipat
Buna ziua,
Sunt divortat de aprox 1 an si 6 luni , la notar , cu stabilire de comun acord la o pensie alimentara de aprox .25 % din salariul castigat la vremea respectiva. Urmeaza sa ma mut in Germania , la o alta companie si alt job.
Din cate am inteles , pensia alimentara in Germania , pentru un copil e de aprox 300 euro / luna, indiferent de venit ( ma refer la o persoana angajata ) Momentan in tara , eu platesc in jur 450 euro / luna pensie alimentara.
In conditiile in care eu am sa contribui la statul German , conform carei legislatii am sa imi calculez pensia alimentara lunara ?
Pot fi dat in judecata daca am sa ma conformez cu legislatia Germana ?
Trebuie facut in prealabil un acord cu mama copilului, unde sa se detalieze toate punctele , conform actului primit de la notar in cazul divortului ?

Multumesc

PS : rog fara comentarii privind diferenta de suma , ca nu ma gandesc ca sunt banii pentru copil, ca nu imi pasa de el, blah blah blah.....