avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Activitate dorinstoichina

Activitate dorinstoichina

Răspuns la discuția o intrebare...
datorita experientei neplacute avuta cu actualul asociat, doresc ca pe viitor, in societatea pe care o voi detine, sa pot avea control deplin. Am facut intre timp un SRL in care sunt asociat cu sotia, are acelasi obiect de activitate, si ma intereseaza cum pot transfera partea de patrimoniu ce-mi apartine in SRL-ul cu asociatul meu in noul SRL, avand in vedere ca actualul asociat incearca pe toate caile sa ma impiedice sa dau drumul la treaba. Ma intereseaza daca exista vreo procedura legala si rapida prin care pot face acest lucru avand in vedere ca nu pot ajunge la un comun acord cu asociatul meu asupra patrimoniului care mi se cuvine, as dori "ruperea" societatii si dobandirea elor 50 la suta care mi se cuvin din acest SRL.
doresc crearea unui alt SRL...independent de asociatul meu intradevar...care sunt procedurile legale pentru fisionarea societatii?...va multumesc anticipat
partile sociale sunt 50-50...detinem fiecare cate 10 actiuni a cate 10 RON...doresc lichidarea societatii si posibilitatea recuperarii a jumatate din patrimoniu...am 2 masini la acea firma iar asociatul are si el 2...deasemenea doresc jumatate din mobilier s.a.m.d
Discuție o intrebare...
cum se poate desfiinta un SRL cu 2 asociati, cand doar unul din asociati doreste asta, iar celalalt trage de timp??? SRL-ul are ca activitate SCOALA DE SOFERI