avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Activitate Vaida Madalin

Activitate Vaida Madalin

Răspuns la discuția Calcul ore lucrate
Pe pontaj orele respective nu au fost trecute desi pot saaduce aduc dovada programul facut de conducere, raportul gps de pe masina si marturiile colegilor aflati in acea zi la munca!

Cornel Vasile a scris:

Intr-adevar, salariul aferent unei luni este calculat pe baza pontajului zilnic... a numarului de ore lucrate intr-o luna.

Exista pontaj pentru zilele din week-end? Daca da, puteti sesiza ITM-ul pentru nerespectarea prevederilor legale privind munca in zilele de repaus saptamanal.

Buna seara, numele meu e Madalin, am si eu o nelamurire. Salariul aferent unei luni e calculat pe baza pontajului zilnic, e adevarat? Intrebarea e daca pe fluturasul de salar nu apar toate orele lucrate efectiv inseamna ca nu au fost trimise la calculat anumite ore si deci acestea nu sunt contabilizate? In cazul meu orele de weekend! Ce pot face eu ca aceste ore sa mi se recunoasca, sa fie platite tinand cont ca am la indemana pontajul zilnic? Ce pagube imi pot aduce la locul de munca actual anumite intrebari pe care vreau sa le adresez sefilor mai mari trecand peste seful mic care nu recunoaste nimic? Va multumesc si sper la o indrumare profesionista!